Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

CO56 - Aula Virtual - Dragon dreaming: on estàs en el teu pla d'acció? (x2)

Multisessió | Teacher: B&L Training | Duration: 06:00 Hours

Description

Mitjançant la facilitació sistèmica es crearà un espai de confiança que permetrà connectar amb el nostre "saber" interior. Fer servir la informació que sorgeix d'un/a mateix/a en tot moment ens anima a treballar fora de la nostra zona de confort, aquella on resideixen les nostres pors o "dracs", però també on es produeix l'autèntic aprenentatge i creixement personal. Coneix les 4 fases que tot projecte personal o professional ha de tenir i descobreix en quina fase et trobes.

Contents

Durada: 6 hores (3h cada sessió). Aquesta activitat consta de 2 sessions d'assistència obligatòria. Per poder assistir a totes les sessions, és necessari realitzar una única inscripció.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?
- Possibilitar un espai de confiança i reflexió on podràs descobrir-te.
- Comunicar-nos des d'un altre lloc, donant espai a la intuïció, a les emocions i als sentits.
- Descobrir informació a mitjançant el moviment, l'atenció al cos i a les sensacions.
- Donar espai i temps per a poder ordenar les idees augmentant la consciència.

Entry profile

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar la seva capacitat d'identificar i gestionar les seves emocions per promoure un autoconeixement i desenvolupar així un poder personal que les faciliti la consecució dels seus objectius.

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.


No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades + COGNOM a l'entrar a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Monday March 15, 2021 Timetable: 15:30 - 18:30h.

Aula virtual: Wednesday March 17, 2021 Timetable: 15:30 - 18:30h.

Language: Catalan

Places available: 19.

Sign up
Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE