Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

EC229 - Aula virtual - Lideratge, on estàs? Reptes actuals

Monosessió | Teacher: B&L Training | Duration: 03:00 Hours

Description

Descobreix com poder ser líder en els temps que estem vivint: Amb aquesta activitat en directe podràs analitzar l'entorn actual i els reptes als que t'enfrontes a l'hora de liderar, la funció del lideratge a les organitzacions i a la societat, i què necessites per liderar, sigui a tu mateix/a o al teu equip.

Contents

Durada: 3 hores (de les quals 2 hores es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu)


Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Comprendre el concepte i la funció del lideratge a les organitzacions i a la societat.

2. Conèixer quines són les habilitats i competències que qualsevol persona necessita avui en dia per liderar, ja sigui a si mateix/a o al seu equip.

3. Conèixer quins són els principals estils de lideratge, així com les situacions en les quals exercir-los adaptant-se a cada context.

4. Analitzar l'entorn actual i els reptes que afrontem alhora de liderar.

5. Reconèixer situacions pròpies en les que s'ha actuat com a líder.

6. Identificar l'estil de lideratge predominant i estil de lideratge a millorar, i proposar accions de millora per aquest últim.

7. Obtenir eines per exercitar l'autolideratge i el lideratge en equips diversos així com de l'entorn.

Entry profile

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que no apliquin tècniques de lideratge a la seva carrera i vulguin iniciar-se en aquesta competència a nivell d'habilitats i actituds.

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades + COGNOM a l'entrar a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Tuesday March 16, 2021 Timetable: 10:30 - 13:30h. Language: Catalan

Places available: 20.

Sign up

Aula virtual: Tuesday March 30, 2021 Timetable: 09:30 - 12:30h. Language: Catalan

Opening of registration 15/03/2021 to 08:30 h.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE