Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

  JP56 - Aula Virtual - Entrevistes grupals: afronta-les amb èxit!

Monosessió | Teacher: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras | Duration: 02:00 Hours

Description

L'entrevista grupal pot ser un pas previ a l'entrevista individual i, sovint, és eliminatòria. Per això, cal que coneguis què et pots trobar i com afrontar-ho amb èxit. Descobreix els diferents tipus d'entrevista grupal online i presencial més utilitzades en els processos de selecció i aprèn com preparar-te.

Contents

Durada: 2 hores. 

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Entrenar i desenvolupar les habilitats i competències necessàries per superar una entrevista de selecció grupal, ja sigui online o presencial.

2. Entendre el procediment que segueix qui avalua i incorporar aquesta perspectiva a l'afrontament de l'entrevista grupal.

3. Adquirir seguretat, generar impacte en l'actuació i el discurs.

4. Identificar de manera pràctica possibles situacions, plantejaments i preguntes d'una entrevista de selecció grupal i desenvolupar recursos per poder-hi donar resposta de forma assertiva.

Entry profile

Persones entre 16 i 29 anys en procés de recerca de feina o canvi professional que vulguin millorar les seves eines de recerca o les seves aptituds. 

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades + COGNOM a l'entrar a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Monday May 10, 2021 Timetable: 16:30 - 18:30h. Language: Catalan

Opening of registration 25/04/2021 to 08:30 h.

Aula virtual: Thursday June 17, 2021 Timetable: 12:30 - 14:30h. Language: Catalan

Opening of registration 02/06/2021 to 08:30 h.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE