Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

  JP58 - Aula Virtual - Engega el teu CV i carta de presentació

Monosessió | Teacher: Impento | Duration: 02:00 Hours

Description

En aquesta activitat ens introduirem en dues eines clau per a la recerca de feina: el CV ila carta de presentació. Veurem quins són els apartats que ha de contenir un CV i una carta i comestructurar-los.

Contents

Durada:2 hores.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?1. Elaborar una primera estructura i continguts del CV i la carta de presentació.

2. Obtenir pautes bàsiques per adaptar el CV i la carta de presentació.

3. Obtenir pautes per redactar un resum de perfil professional pel CV.4. Veure models de CV i cartes de presentació, tipus, avantatges i desavantatges de cada model de CV.

Entry profile

Persones entre 16 i 29 anys en procés de recerca de feina o canvi professional que vulguin millorar les seves eines de recerca o les seves aptituds.

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Thursday September 1, 2022 Timetable: 12:00 - 14:00h. Language: Catalan

Opening of registration 17/08/2022 to 08:30 h.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE