Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

  JP59 - Aula Virtual - Perfecciona el teu CV i carta de presentació

Monosessió | Teacher: Impento | Duration: 02:00 Hours

Description

En aquesta activitat obtindrem les claus principals per assegurar-nos que el nostre CV reflecteixi el que volem transmetre. També aprendrem a adaptar el CV, i la carta de presentació si escau, a cada oferta i/o empresa d'una forma ràpida i eficaç, tenint en compte les eines digitals que ens ajudaran a adaptar-los a l'entorn virtual i de xarxes socials.

Contents

Durada: 2 hores.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Esbrinar si el propi CV s'adapta al què estàs buscant. 

2. Obtenir pautes avançades per fer un CV creatiu. 

3. Conèixer com fer una relació dels aspectes més rellevants a destacar segons el teu objectiu professional.

4. Obtenir les pautes per adequar la informació del CV a l'oferta i/o a l'empresa. Saber com detectar la informació rellevant de l'empresa: tipus d'empresa, serveis, àmbit geogràfic, visió, missió i valors.

5. Obtenir les pautes per fer un CV adaptat al mitjà digital. Plataformes professionals existents.

Entry profile

Persones entre 16 i 29 anys en procés de recerca de feina o canvi professional que vulguin millorar les seves eines de recerca o les seves aptituds. 

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Tuesday August 30, 2022 Timetable: 15:00 - 17:00h. Language: Catalan

Opening of registration 15/08/2022 to 08:30 h.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE