Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

MT18 - Aula Virtual - Com buscar feina al sector sociosanitari

Monosessió | Teacher: Daleph | Duration: 02:00 Hours

Description

Tens vocació per a la cura de persones? Tens empatia i intel·ligència emocional? Si és així, al sector sociosanitari pots trobar feina. Descobreix els perfils més sol·licitats, les competències més valorades per les empreses i els millors canals per trobar feina.

Contents

Durada: 2 hores

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Donar a conèixer les oportunitats laborals que actualment ofereix el sector a la ciutat de Barcelona, fent especial incidència en els canals de cerca de feina.

2. Conèixer les borses de treball creades per donar resposta a l'emergència social i sanitària pel COVID-19.

3. Identificar els perfils professionals més sol·licitats i els requeriments formatius i competencials per poder accedir a les ofertes de feina.

Entry profile

Persones en procés de recerca i/o millora professional.

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Tuesday July 19, 2022 Timetable: 10:00 - 12:00h. Language: Catalan

Places available: 18.

Sign up
Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE