Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

HomePassarel·les cap a l'ocupació i la inclusió

Passarel·les cap a l'ocupació i la inclusió


Trenca amb les barreres per trobar feina

Programa Passarelles plana

Passarel·les cap a l'ocupació i la Inclusió és un programa que millora les possibilitats d'inserció laboral de persones amb dificultats afegides per trobar feina mitjançant itineraris integrals que inclouen orientació personalitzada, formació, pràctiques i acompanyament a la recerca de feina a través d'accions específiques orientades a més de 15 perfils professionals.

- Vine! Demana informació i tindràs una entrevista amb una orientadora laboral per detectar quines son les dificultats i/o barreres que tens per trobar feina.

- Orienta't: Escull entre 15 professions tenint en compte la teva trajectòria personal i laboral i tot el teu context. Tindràs el suport d'una especialista en temes laborals per encertar amb l'elecció.

- Fes la Passarel·la i certifica't! En finalitzar l'itinerari hauràs fet una formació certificada, pràctiques en empreses, i hauràs conegut en profunditat la professió triada. A més, faràs un conjunt d'activitats relacionades amb temes de mercat laboral que les empreses valoren molt positivament.

-Connecta't amb els recursos de ciutat, les empreses, i les xarxes personals per fer-te més fàcil tot el procés per trobar feina!

- Activa't! És el moment de la recerca de feina i posar en valor tot l'esforç i la feina feta! Aprèn a dirigir els esforços de buscar feina en la direcció correcta per a la teva professió.

Pots triar entre els diferents itineraris:

Programa Passarelles Quadre itineraris

A més, podràs rebre una ajuda econòmica vinculada a la participació si compleixes amb els criteris establerts a la normativa del programa!

Per a més informació del programa es poden fer arribar les consultes a pasocupacio@barcelonactiva.cat
o trucar al telèfon 93.320.95.98

Horari d'estiu: 9:00h a 14:00h

Barcelona Activa no s'atura per l'efecte de la COVID19.Si vols informació sobre aquest programa, envia'ns un correu a pasocupacio@barcelonactiva.cat amb la teva consulta i et contestarem en el període més breu possible. O si ho prefereixes, pots contactar-nos al telèfon 933209598

Amb el cofinançament de:
Logo FSE

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE