Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

HomeUbicat

Ubicat

Un programa d'orientació professional i coneixement de l'entorn productiu

Barcelona Activa posa a la disposició de les persones que requereixen orientació professional el programa UBICAT, un programa d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió.

Destinataris/àries del Programa: persones en situació de desocupació, les persones inactives i les persones treballadores, preferentment aquelles que es troben en situació de precarietat laboral.

Es donarà especial prioritat a les persones en situació de desocupació de llarga durada (inscrites al SOC un mínim de 12 mesos, continuats o no, durant els darrers 18 mesos anteriors a l'alta al programa), tot i que no és requisit indispensable.

Per poder participar cal estar registrat/da com a demandant d'ocupació o de millora d'ocupació en la teva Oficina de Treball de la ciutat de Barcelona.

Disposeu d'aquest programa a l'equipament Porta22, a Ca n'Andalet i a Nou Barris Activa.

Barcelona Activa no s'atura per l'efecte de la COVID19.Si vols informació sobre aquest programa, envia'ns un correu a porta22@barcelonactiva.cat amb la teva consulta i et contestarem en el període més breu possible. O si ho prefereixes, pots contactar-nos al telèfon 608 57 32 63

Logo: Ubicat Soc_Ministeri

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa Ubicat, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d'agost"


Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE