Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

Inici  > Eines > Canals de recerca de feina

Channels for the job search

Where are job offers posted? Do you know where to go to look for a job?
At present, there are different channels that post job offers: job website portals, job banks, recruiting companies, the press... Every channel has its own characteristics and specific features. It is worth knowing them in-depth to then identify the most suitable channels for you and the job you are looking for, in order to perform a more effective and efficient search.
In this section you will find a wide range of channels, sorted by different criteria, which will help you in your job search.

Search by channel

Choose one or several options:

 •  
  Close        

  Select the specific channels by industry that interest you:

   
 •  
  Close        

  Select the specific channels by groups that interest you:

   

17 results for options Job expert search portals.

Useful links (5 of 17)

InfoJobs.net

10-2013 | | Spanish | beginner

Borsa de treball online que ofereix un elevat volum d'ofertes laborals al Barcelonès de tots els sectors professionals, però especialment dels sectors TIC, Logística i Serveis a les empreses.

Borsa de treball online que ofereix un elevat volum d'ofertes laborals al Barcelonès de tots els sectors professionals, però especialment dels sectors TIC, Logística i Serveis a les empreses. El candidat s'ha de registrar i introduir el seu currículum per poder inscriure's a les ofertes de treball.

http://www.infojobs.net/

Infoempleo.com

10-2013 | | English | beginner

Portal de formació i treball de Círculo del Progreso. La borsa de treball online inclou, a més d'ofertes laborals, un cercador de beques i una secció en la qual

Portal de formació i treball de Círculo del Progreso. La borsa de treball online inclou, a més d'ofertes laborals, un cercador de beques i una secció en la qual es recullen les convocatòries de treball públic i les ofertes de feina publicades a la premsa espanyola.

http://www.infoempleo.com/

Infofeina

10-2013 | | Catalan | beginner

Portal d'ocupació on line en català especialitzat en les ofertes de feina a la zona de Barcelona. Disposa també d'un espai web d'ofertes a la província de Girona. Aquesta

Portal d'ocupació on line en català especialitzat en les ofertes de feina a la zona de Barcelona. Disposa també d'un espai web d'ofertes a la província de Girona. Aquesta web ofereix serveis d'intermediació a empreses i candidats, així com altres informacions relacionades amb el món de la feina.

http://www.infofeina.com/

Clasificados.es

12-2010 | | Spanish | beginner

Bolsa de trabajo online de la Vanguardia donde encontraras diferentes ofertas de trabajo de diferentes sectores. Inserta tu curriculum y consulta todo el abanico de ofertas que te

Bolsa de trabajo online de la Vanguardia donde encontraras diferentes ofertas de trabajo de diferentes sectores. Inserta tu curriculum y consulta todo el abanico de ofertas que te proporciona esta bolsa.

http://empleo.clasificados.es/

Feina Activa

12-2010 | | Catalan | beginner

Feina Activa és el nou portal d'ocupació que el Departament de Treball, mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, ha posat en marxa per facilitar l'accés a les ofertes de

Feina Activa és el nou portal d'ocupació que el Departament de Treball, mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, ha posat en marxa per facilitar l'accés a les ofertes de feina per a persones que estiguin en recerca de feina i per una altre banda per les empreses que vulguin seleccionar personal.

https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home

more Links

Related news

06/02/2024

Barcelona Activa impulsa el talent a la ciutat

The agency organises activities for professional change and improvement and offers support services for talent recruitment(+)

26/01/2024

Barcelona hosts the biggest audiovisual trade fair in the world

The ISE 2024 trade fair returns to the city and will have a joint stand with Barcelona City Council and the Audiovisual Cluster of Catalonia(+)

24/01/2024

Can Batlló will host the new Bloc4BCN

The works are coming to an end for the building that will become the largest hub of cooperatives in Europe and will host around sixty projects(+)

17/01/2024

The training programmes for young people have been renewed

Barcelona Activa has launched new activities and initiatives for the labour improvement and the professionalisation of young people(+)

22/12/2023

Barcelona Activa maintained its services during the Christmas holidays

The agency's facilities remained accessible to the public during special hours during the days between Christmas and Epiphany(+)

See more
Plataforma Empresa OcupacióJob InterviewtheKey.Skills

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
Monday to Friday from 9 to 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE