Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

MT13 -(Aula Virtual) Com buscar feina al sector del Transport i logística

Monosessió presencial | Conducció: DALEPH | Durada: 01:30 Hores

Descripció

T'interessa el transport i la logística? Tens curiositat per l'organització, la planificació i l'eficiència? Si és així, el transport i la logística són un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

Continguts

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

· Donar a conèixer les oportunitats laborals que actualment ofereix el sector a la ciutat de Barcelona, fent especial incidència en els canals de cerca de feina.
· Conèixer els millors canals de cerca de feina i d'ofertes específiques de feina vinculades a l'emergència social i sanitària pel coronavirus.
· Identificar els perfils professionals més sol·licitats i els requeriments formatius i competencials per poder accedir a les ofertes de feina. 

Durada: 1.5 h.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.

Calendari previst

Sessió presencial: Dijous 11 de Juny de 2020 Horari: 12:00 - 13:30h.

AULA VIRTUAL, --, --,, --, 00000, 934019766

Places disponibles: 11.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE