Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Accessibilitat

Versió accessible

Aquest web té com a compromís esdevenir un web que tingui un disseny accessible sense obstacles visuals i tecnològics per al major nombre possible d'usuaris, apropant així l'ús de les noves tecnologies a tothom.

Per dur a terme aquest objectiu, aqust web aplica la normativa estàndard WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea. En concret, el web vol guiar el disseny perquè el contingut es pugui convertir fàcilment a altres formats i fer que sigui comprensible i navegable.

Això significa que tant una persona amb algun tipus de disminució com qualsevol altra que es trobi en una circumstància que dificulti l'accés a la informació del web, pugui accedir als continguts amb èxit.

Entre aquestes pautes hi ha que la persona usuària pugui canviar la mida del text a la que li convingui més, i també pugui desactivar el disseny predefinit del web perquè els continguts es vegin de manera més clara.

Per a més informació sobre l'accessibilitat d'aquest web i com canviar la mida del text i el disseny visual consulteu la pàgina de configuració.

Requeriments maquinari i programari per vídeos i app

Consells d'us:
Prem la tecla F11 (Windows, a la part superior del teclat) o bé la combinació de tecles Shift + Cmd + F (Macintosh) per a consultar l'aplicació a plena pantalla. Torna-la a prémer per a recuperar la mida de la finestra.
En navegadors recents, és possible que tinguis que activar 'Vista de compatibilitat', dintre de l'opció de menú 'Eines'.

Requeriments:
Tots els recursos multimèdia disponibles en el web estan desenvolupats amb tecnologia Flash. A més de disposar de versions actualitzades dels diferenst programes (Flash Player 10, Reader 9) i navegadors (Explorer 8, Firefox 3, Safari 5, Opera 11) heu de tenir present que la majoria d'aplicacions s'han dissenyat per una consulta òptima amb resolucions de pantalla de 1024 x 786.
Requisits mínims de processador: 2Gb de RAM

Informació per a administradors de sistemes informàtics:
La reproducció dels vídeos es realitza per protocols RTMP, els quals estableixen la connexió amb el servidor a través del port 1935. Per a gaudir d'una reproducció òptima dels vídeos, per tant, cal obrir aquest port de tipus TCP (entrada i sortida) a la xarxa.

Per a més informació sobre recomanacions i recursos disponibles per facilitar l'accés als continguts web, podeu consultar la plana http://accessibilitat.bcn.cat/ca

Coneix Plataforma Empresa ocupacióEspais de recerca de feina

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE