Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciPorta22

Porta22

L'equipament de referència per a la gestió de la teva carrera professional


Porta22 és l'espai de Barcelona Activa especialitzat en serveis i recursos per a la gestió de la carrera professional.

 • Serveis i recursos presencials

  Assessorament personalitzat: Diàriament Porta22 posa a la teva disposició un servei d'assessorament personalitzat, anònim i sense cita prèvia, per a ajudar-te en la construcció del teu pla d'acció i mostrar-te tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a l'assoliment del teu objectiu.

  Programa per al desenvolupament professional: Un programa trimestral de formació gratuïta d'alt nivell dissenyat a partir d'una metodologia pròpia del Centre. La formació està impartida per una àmplia xarxa d'experts que coneixen en profunditat els mecanismes del mercat de treball actual i que et formaran i aconsellaran per a desenvolupar al màxim el teu potencial professional i donar un pas endavant en la teva carrera.

  Accions grupals dirigides: Porta22 posa a l'abast de grups d'estudiants i d'adults en formació sessions a mida on, a través de continguts i recursos innovadors, es treballen processos d'orientació o reorientació professional i s'explora la realitat del mercat de treball. L'objectiu és facilitar-los l'accés al món laboral i/o potenciar el seu desenvolupament professional.

  Espai de recerca de feina: Espai d'accés lliure amb els recursos necessaris per preparar la candidatura a una oferta de feina i amb el suport d'una assessora.

 • Serveis i recursos web

  Web Barcelona Treball: L'Equip de Porta22 és també impulsor del web Barcelona Treball, portal de referència en temes d'orientació i recerca de feina, amb milers de continguts digitals i interactius que et permetran treballar des de casa el teu pla d'acció. Diàriament, l'equip actualitza i renova els continguts del Web per tal de que estiguis sempre informat sobre les principals novetats i tendències del món del treball.

  Plataforma Empresa Ocupació: Aquest nou servei et permetrà registrar el teu Currículum a la nostra Base de Dades i, així, posar-te en contacte amb empreses de la Ciutat, col·laboradores de la Plataforma, que estiguin buscant candidats i candidates per els seus processos de selecció. A més a més, disposaràs d'un espai personal al web del Treball on guardar els teus favorits, realitzar Tests d'autoconeixement i activar un conjunt de funcionalitats que t'ajudaran a treballar el teu propi pla de carrera professional.

  Tota l'activitat del Centre es du a terme amb la col·laboració i implicació actives dels socis de la Xarxa de Coneixement de Porta22 que aporten la seva expertícia i coneixement als recursos i serveis que s'hi ofereixen.

 • Model d'orientació i suport a la carrera

  L'activitat del Porta22 es du a terme seguint un model d'orientació professional innovador. Aquest model té com a objectiu principal descobrir i fer emergir el talent de les persones i ajudar-les a desenvolupar el seu potencial professional, tot apropant-les a les demandes de les empreses del territori i a les noves oportunitats que s'hi poden generar.

  El model, prenent com a referent la iniciativa francesa de la Cités des Métiers, es basa en tres principis que integren el conjunt de serveis i recursos que s'hi ofereixen:

  Visió integral: Que té en compte a l'individu en la seva globalitat i complexitat: els seus interessos, competències, estudis, expectatives, vocació i potencial professional.

  Autonomia: Amb la consideració de l'individu com protagonista actiu al llarg de tota la seva carrera professional. Per això, el model posa especial èmfasi a potenciar la capacitat de les persones per a prendre les seves pròpies decisions en els seus processos d'orientació i/o recerca d'ocupació.

  Orientació al llarg de la vida: L'orientació professional ha de començar necessàriament a l'escola i als centres formatius per tal que cada individu pugui construir de forma conscient un itineraris formatius amb visió de futur. Tanmateix, el procés ha de tenir la seva continuïtat i estar present al llarg de tota la vida professional de les persones per tal de poder donar resposta a les necessitats de reorientació professional, cada vegada més habituals i "naturals" en el mercat de treball d'avui dia.
  En aquest sentit, s'organitzen de manera regular programes i accions per promoure la inserció laboral.

Com arribar-hi: plànol de situació i accés amb transport públic

Ens trobaràs a:
c. Llacuna, 162-164, 08018 Barcelona

Horari:
De dilluns a divendres de 8:30 a 20h

Posa't en contacte amb nosaltres a través del:
93 401 98 99
porta22@barcelonactiva.cat

Test d'interessos professionalsCompetències clauEntrevista de feina

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE