Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

CO12 - Aula Virtual - Canviar d'hàbits és possible si saps com fer-ho (x2)

Multisessió | Conducció: B&L Training | Durada: 06:00 Hores

Descripció

Treballaràs aquells hàbits (comportaments) que no ens deixen avançar en la direcció desitjada. Mitjançant la metodologia del coaching, en directe, aprendràs a conèixer el/la sabotejador/ora intern/a per poder gestionar-lo/la i assolir amb èxit els teus objectius.

Continguts

Durada: 6 hores (3h cada sessió, de les quals 1,5 hores es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu). 

Què aconseguiràs amb aquesta activitat? 
1) Ampliar l'autoconeixement sobre els propis comportaments en situacions conflictives. 
2) Reflexionar sobre els elements que influeixen en aquells hàbits que ens limiten i com poder-los transformar. 
3) Aprendre i posar en pràctica una tècnica eficient i conciliadora per a canviar aquells hàbits que volem canviar, aplicant la metodologia de la mediació de conflictes en el coneixement i gestió del conflicte intern. 
4) Transformar els hàbits que no ens ajuden en hàbits que ens ajuden a aconseguir els nostres objectius personals i professionals.

Perfil d'entrada

Si vols donar el millor de tu i destacar professionalment aquestes és una de les teves activitats. "Buscant l'excel·lència" és l'eix on trobaràs activitats perquè aprenguis a potenciar els teus punts forts i les teves àrees de millora com a professional.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimarts 11 de Maig de 2021 Horari: 16:30 - 19:30h.

Aula virtual: Dimecres 12 de Maig de 2021 Horari: 16:30 - 19:30h.

Idioma: Català

Sense places.

Aula virtual: Dijous 3 de Juny de 2021 Horari: 12:30 - 15:30h.

Aula virtual: Divendres 4 de Juny de 2021 Horari: 12:30 - 15:30h.

Idioma: Català

Places disponibles: 16.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE