Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

EC122 - La Banda Sonora de les teves competències: la creativitat

Monosessió presencial | Conducció: El Despertador. Coaching i Recreació Personal | Durada: 03:00 Hores

Descripció

Participa en un recorregut competencial a través de 7 tallers amb un nexe comú: el coaching i la música. Volem connectar amb la teva millor banda sonora per desenvolupar les teves competències, perquè et puguis realitzar professionalment. Que amb les teves 7 notes musicals, puguis tocar totes les tecles de la teva vida! Tocant la tecla de la creativitat no només descobriràs un món de recursos per afrontar els teus objectius, també despertaràs una actitud davant la vida que t'inspirarà en diferents escenaris personals i professionals.

Continguts

Desenvolupament de competències. Durada: 3 hores

 

Temari
Afinació: La música de la teva creativitat: en quins moments lhas sentida? Recollir 3 moments significatius en què ja sha desplegat aquesta competència. Ja som creatius, des daquí anem a per més. Trobem en nosaltres la inspiració per fer créixer la competència.
Sonoritat: Com sona? Apreciar el que està present  (musicalitat). Els matisos i les riqueses conquerides. Què hi vam posar? Què ens ha permès expressar-nos creativament i què ens ha frenat? Fins a quin punt és innata o hem entrenada la competència?
Audició:  Escoltem com ressonem amb un tema que ens serveixi per analitzar aspectes per evolucionar i trobar reptes per millorar. A partir daturar-nos i escoltar (en aquest cas un tema), podem trobar les claus fonamentals en què es fonamenta aquesta competència. Melodies clau: lacceptació (els judicis), la humilitat i el permís per equivocar-nos i aprendre, latreviment i lexpressió.
Mirem què tenim i què ens falta per ser millors intèrprets.
Planning dassajos: visualitzem projectes i passes a seguir per desenvolupar aquesta competència, a curt, mitjà i llarg termini.
Tempo: Planifiquem les passes tot adequant-ho al dia a dia de la nostra realitat quotidiana. Cada realitat i cada persona és diferent, és bàsic que trobi el seu tempo.
Interpretació: En aquest cas la focalitzarem en fer una improvisació. Només podem improvisar quan tenim unes bases consolidades (estem familiaritzats mínimament amb el mitjà i som conscients de les eines que disposem) que ens permeten poder confiar, jugar i crear a partir dunes pautes que ens permetin expressar-nos autènticament i fluir gaudint del procés creatiu. Apostem per una acció que té dos moments: partim de la particularitat per explorar la creativitat personal, per passar a co-crear col·lectivament.
Actuació: Marquem amb una x al nostre calendari un escenari en concret de la meva vida on vull expressar-me més creativament en el futur.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar la creativitat en aspectes concrets.

Lliurament documentació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Informació addicional

Places limitades.
Gràcies per la teva puntualitat.15 minuts després de l'inici no es podrà accedir a l'activitat.

Aquesta activitat podrà ser enregistrada en vídeo.

 

Calendari previst

Sessió presencial: Dijous 27 de Febrer de 2020 Horari: 18:00 - 21:00h.

Porta22, Carrer Llacuna, 162 - 164, Barcelona, 08018, 93 401 98 99

Obertura de la inscripció 12/02/2020 a les 08:30h.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE