Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

EC265 - Aula Virtual - Creativitat per fer front a la incertesa

Monosessió | Conducció: UTE Bcn Lab | Durada: 03:00 Hores

Descripció

Davant situacions de risc i incertesa, sentim la pressió i és molt fàcil el bloqueig que ens impossibilita veure-hi clar i poder arribar a noves solucions d'èxit. Amb les metodologies i tècniques adequades, desenvolupar la creativitat ens pot portar escenaris no previstos, originals i innovadors. Descobreix com desenvolupar-te en ambients adversos i d'incertesa, de manera pràctica.  

Continguts

Durada: 3 hores (de les quals 1,5 h. es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Augmentar l'autoconeixement personal i entendre el nostre comportament en situacions d'incertesa.

2. Desenvolupar la pròpia creativitat.

3. Ampliar el coneixement amb mètodes i tècniques creatives específiques, per fer front i superar de manera innovadora situacions noves en ambients incerts.

Material de l'activitat:

Descarrega't el pdf del resum del curs. 

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar la creativitat en aspectes concrets.

 

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

 

Calendari previst

Aula virtual: Divendres 10 de Desembre de 2021 Horari: 09:00 - 12:00h.

Places disponibles: 17.

Inscriu-te

Aula virtual: Dilluns 20 de Desembre de 2021 Horari: 12:00 - 15:00h.

Places disponibles: 20.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE