Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

EC280 - Aula Virtual - Comunicació virtual efectiva

Monosessió | Conducció: Jovihol 56 | Durada: 03:00 Hores

Descripció

El teletreball i les reunions virtuals van arribar inesperadament, i s'han establert com a una nova forma de comunicar-nos i relacionar-nos amb la nostra clientela, companys/es o equips de treball. És per això que es fa important utilitzar a favor nostre tots els codis d'imatge i els factors que intervenen en una videoconferència per a mantenir i refermar la nostra credibilitat i professionalitat.

Continguts

Durada: 3 hores (de les quals 1,5h es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Conèixer i avaluar la importància que la comunicació té dins de qualsevol de les nostres relacions interpersonals.

2. Prendre consciència què està comunicant la nostra imatge professional en tot moment, perquè el missatge a transmetre estigui alineat amb els objectius.

3. Adquirir eines per aconseguir una comunicació virtual efectiva, que transmeti coherència i credibilitat a l'audiència.

Material de l'activitat:

Descarrega't el pdf del resum del curs.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar la comunicació en aspectes concrets.

Informació addicional

IMPORTANT:Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/da a la nostra base de dades + COGNOM a l'entrar a l'aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimarts 21 de Desembre de 2021 Horari: 16:30 - 19:30h.

Obertura de la inscripció 06/12/2021 a les 08:30h.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE