Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  JP55 - Aula Virtual - El teu CV a Internet: Identitat Digital Professional

Monosessió | Conducció: Impento | Durada: 02:00 Hores

Descripció

Les eines digitals són molt útils quan volem fer un CV adaptat a les xarxes socials. Però, com aconseguir que la nostra candidatura sobrevisqui en un mitjà on les publicacions constants d'altres persones poden desbancar les nostres? En aquesta activitat obtindrem pautes per usar eines digitals i coneixerem quines són les plataformes socials i professionals que millor ens serviran per publicar el nostre perfil.

Continguts

Durada: 2 hores.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Obtenir les pautes per fer un CV adaptat al mitjà digital.

2. Conèixer les eines digitals.

3. Conèixer les plataformes professionals i socials que existeixen.

Perfil d'entrada

Persones entre 16 i 29 anys en procés de recerca de feina o canvi professional que vulguin millorar les seves eines de recerca o les seves aptituds.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimarts 18 de Maig de 2021 Horari: 17:30 - 19:30h. Idioma: Català

Places disponibles: 19.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE