Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

MTC264 - Aula Virtual - Espai Networking Indústries Creatives: esdeveniments híbrids (Nou)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i Rosaura Alastruey | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En el darrer any el Sector de les Indústries Creatives ha hagut de repensar les seves activitats per tal d'adaptar-les a internet. Fins ara, les iniciatives culturals han fet servir la Xarxa com una eina de comunicació i de relació amb el públic, com un espai de promoció, però no com un espai per fer, per crear, tot i que les eines estaven allà des del principi. La pandèmia ha forçat les Indústries Creatives a fer servir la imaginació i a innovar pel que fa a formats i maneres de presentar els seus continguts al públic, al mateix temps que el fan participar. Els formats híbrids han vingut per quedar-se i per complementar les propostes de festivals de cine, de música, congressos i altres esdeveniments. En aquest esdeveniment es proposa posar la mirada en el futur per veure l'impacte del sector en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més, s'oferirà un espai de networking que permeti generar nous contactes i oportunitats professionals. La jornada està organitzada amb la col·laboració de Sónar+D.

Continguts

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

- Donar a conèixer aquest àmbit professional i el seu impacte en l'ocupació (perfils i requisits més demandats, tendències, fonts de reclutament utilitzades, reptes i oportunitats, etc.).

- Facilitar dinàmiques participatives entre el públic assistent per a poder generar nous contactes i oportunitats professionals.

Programa

16.00h Benvinguda a càrrec de Barcelona Activa.

16.05h Tendències del sector:

- Conceptualització i gestió d'esdeveniments híbrids en el Sector de les Indústries Creatives a càrrec d'Antònia Folguera, comissària a Sónar+D.

- Dades claus del sector a càrrec d'Àngels Santigosa, directora del departament d'Estudis de la Gerència d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Barcelona.

16.50h Taula rodona amb empreses i entitats representants del sector:

- Rafa Martínez, Àcid House. Gallery sessions.
Espai expositiu.

- Marc Gomariz, Dart Festival.
Festival de cine.

- Vicent Fibla, Eufònic.
Festival de música.

- Pep Salazar, OFFF.
Congrés de disseny i art digital.


Modera: Carol Lorenzo, directora d'Orientació i Mercat de Treball a Barcelona Activa.

Torn de preguntes (10 min.)

17.55h Dinàmica de networking a càrrec de Rosaura Alastruey, experta pionera en la introducció del networking professional.

18.55h Tancament.

Hashtag:
#FemNetworking
#bcntreball

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.

Informació addicional

Durada: 3 hores

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimecres 26 de Maig de 2021 Horari: 16:00 - 19:00h. Idioma: Català

Places disponibles: 98.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE