Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  SESSIÓ DE DRETS LABORALS: DRETS LABORALS EN EL TREBALL DE LA LLAR I DE ELS CURES

Monosessió presencial | Conducció: Júlia Senra | Durada: 02:00 Hores

Descripció

En aquest curs es donarà a conèixer els drets de les treballadores de la llar familiar i el sector de les cures, tant a nivell laboral com de la Seguretat Social, des de una vessant propera i entenedora. També es presentaran iniciatives relacionades amb la dignificació de la cura, com per exemple l'Associació Més que Cures. Va dirigida a totes les treballadores de la llar familiar, ja prestin serveis en règim d'internes o de no internes, i persones interessades en aquesta temàtica.

Continguts

  • Què aconseguiràs amb aquesta activitat?
    - Conèixer la importància de l'alta a la Seguretat Social, drets bàsics que protegeix i com es duu a terme. Com encarar aquesta qüestió amb qui ens contracta.
    - Conèixer les principals condicions laborals i drets bàsics reconeguts a les treballadores de la llar familiar: salari, horaris, descansos i drets de modificació i extinció del contracte.

Informació addicional

Places limitades. Es permetrà l'assistència sense inscripció en funció de la capacitat de la sala.

Es recomanable que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació), en cas de disposar d'aquesta documentació. Però si no la tens, no deixis de venir.

Gràcies per la teva puntualitat. 15 minuts després de l'inici no es podrà accedir a l'activitat.

Sessió presencial: : Aquesta activitat tindrà lloc el divendres 26 d'abril, de 18.00 a 20.00h. Lloc: Cooperasec, C/ Blai, 34, 08004 Barcelona

Calendari previst

Sessió presencial: Divendres 26 d'Abril de 2019 Horari: 18:00 - 20:00h.

Cooperasec, Blai, 34, Barcelona, 08004, -

Inscripció tancada.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE