Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar d'Operari/ària de Logística a DECATHLON del Prat?

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i Decathlon | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'Operaris/àries de la Plataforma Logística Decathlon EL PRAT. És imprescindible SER ESPORTISTA HABITUAL, tenir coneixements de GMAIL, DRIVE, OFFICE, i disponibilitat de DILLUNS a DIUMENGE. És preferible tenir VEHICLE propi per arribar al centre de treball. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si t'interessa aquesta oferta i tens el perfil sol·licitat, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu Currículum. JA QUE QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT. A més, et recomanem l'assistència a la SESSIÓ PREPARATÒRIA que es farà abans de l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

Programa:

10.00 - 10.30h Benvinguda a càrrec de Barcelona Activa i presentació de l'empresa DECATHLON i del procés de selecció que vol dur a terme
10.30 - 10.45h Coffee break / Espai de Networking
10.45 - 13.00h Entrevistes individuals amb l'empresa i lliurament de CVs.


Aquest esdeveniment va dirigit a persones que no hagin participat en anteriors processos de selecció amb Decathlon.

Dia i hora: 10 de Desembre de 2019, de 10 a 13 hores (esdeveniment de 3 hores de durada).

Lloc: Auditori Cibernàrium - Barcelona Activa (Edifici Mediatic- C. Roc Boronat, 117, 1r - 08018 Barcelona)

Lliurament documentació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil , inscriu-te en aquest Esdeveniment de Reclutament i Networking adjuntant el teu currículum en format PDF. No oblidis portar el teu CV en format paper el dia de l'activitat per lliurar-lo a l'empresa en el moment de l'entrevista.

Calendari previst

Sessió presencial: Dimarts 10 de Desembre de 2019 Horari: 10:00 - 13:00h.

Cibernàrium-MediaTic, C/Roc Boronat, 117, 1er, Barcelona, 08018, 934019701

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE