Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Vols treballar de Caixer/a - Reposador/a a LIDL? (Espai Virtual)

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa i LIDL Supermercados | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió virtual, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa LIDL Supermercados i el procés de selecció que estan duent a terme per ampliar el seu equip de CAIXERS/ES - REPOSADORS/ORES. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció de l'oferta. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te i adjunta el teu CV. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia per millorar la teva presentació!

Continguts

IMPORTANT: Aquest esdeveniment es realitzarà de manera VIRTUAL en streaming. Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions d'accés abans de l'inici de l'entrevista.

Per inscriure't, només has de fer clic a sobre de l'oferta:

OFERTA CAIXER/A - REPOSADOR/A

Aquest esdeveniment va dirigit exclusivament a persones que NO estiguin participant en processos de selecció amb LIDL.Dia i hora: 3 d'Octubre de 2022, de 10 a 13 hores

Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de feina. Si estàs interessat/ada i acompleixes amb el perfil, pre-inscriu-te en aquest esdeveniment VIRTUAL adjuntant el teu currículum en format PDF.

COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.


Calendari previst

Aula virtual: Dilluns 3 d'Octubre de 2022 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE