Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

  Vols treballar en assistència a la Gent Gran? Coneix l'empresa VIMA

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i VIMA | Durada: 03:00 Hores

Descripció

En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer a VIMA i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de GEROCULTORS/ORES, INFERMERS/ERES, AUXILIARS TÈCNICS/IQUES EDUCATIUS/IVES i TERAPEUTES OCUPACIONALS per Centres de Dia i Centres Residencials per a Gent Gran. Es requereixen diferents nivells d'estudis, coneixements i experiència segons el lloc de treball, coneixements informàtics per realitzar registres sanitaris, català i castellà, etc. Fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de l'oferta. Si vols ser candidat/a per VIMA, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

Continguts

IMPORTANT: Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic amb totes les instruccions d'accés abans de l'inici de l'entrevista.


Per inscriure't, no podràs accedir a través de la icona "Sense places". En aquest cas, només has de fer clic a sobre d'aquests enllaços:

Oferta GEROCULTOR/A

Oferta INFERMER/A

Oferta AUXILIAR TÈCNIC/A EDUCATIU/IVA

Oferta TERAPEUTA OCUPACIONAL


No s'han d'inscriure les persones que estiguin en processos de selecció amb VIMA o que hagin treballat a l'empresa recentment.


Dia i hora: 22 de Setembre de 2020, de 15:00 a 18:00 hores (CANVI D'HORARI !!!! ) Informació addicional

A l'arxiu adjunt trobaràs la informació del perfil sol·licitat i les condicions de l'oferta de treball. Si estàs interessat/ada, i acompleixes amb el perfil, pre-inscriu-te en aquesta oferta, adjuntant el teu currículum.

COM QUE LES PLACES SÓN LIMITADES, ÚNICAMENT ES PRE-SELECCIONARAN AQUELLS CV QUE MÉS S'AJUSTIN AL PERFIL SOL·LICITAT.

Calendari previst

Sessió presencial: Dimarts 22 de Setembre de 2020 Horari: 10:00 - 13:00h. Idioma: Català

Espai extern / Sense espai, -, -,, -, 00000, 900 533 175

Sense places.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE