Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciPrograma Activa't per l'Ocupació

Programa Activa't per l'Ocupació

Programa Activa't per l'Ocupació

De què hi ha feina a Barcelona? Com pots trobar la feina que vols? Com pots millorar el teu perfil professional? A través del Programa Activa't per l'Ocupació podràs conèixer i aprofitar els recursos i les oportunitats que tens a la teva ciutat per tornar a treballar. Tria quin és l'Activa't més adient per tu i vine a l'equipament de la ciutat on realitzem la Sessió Informativa que et vagi millor.

Barcelona Treball Joves

Barcelona Treball Joves

Tens menys de 25 anys i busques feina? De què pots trobar feina? Vols tornar a estudiar? Què? On? Per on començo a buscar feina? Si participes del sevei Barcelona Treball Joves podràs conèixer i aprofitar els recursos i les oportunitats que tens a la teva ciutat per a treballar.

Més informació

Programa Activa't Autònoms/es

Programa Activa't Autònoms/es

Com aprofitar les teves competències com emprenedor/a per buscar feina per compte aliè? De què puc trobar feina? Com passo d'entrevistador/a a entrevistat/da? Mitjançant el Programa Activa't Autònoms/es per a persones que treballaven per compte pròpia podràs conèixer i aprofitar els recursos i les oportunitats que tens a la teva ciutat per tornar a treballar.

Més informació

Activa't per l'Ocupació

Un servei d'orientació i recerca de feina flexible, per conèixer les oportunitats professionals que tens a la teva ciutat, definir els teus objectius i incrementar les teves possibilitats de trobar feina. Troba la sessió informativa del teu districte en l'apartat Carrera Professional.

Més informació
Coaching joves menys de 35 anysPlataforma Empresa OcupacióBarcelona treball:guia del treballXarxa d'economia social de BarcelonaFormació en àrees prioritàries

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE