Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciOfertes de feina

Ofertes de feina

Cada dia ens arriben ofertes de feina, vols saber com inscriure-t'hi?

Quins tipus d'ofertes gestionem?

Des de Barcelona Activa gestionem tres tipus d'ofertes:

 1. Ofertes gestionades a través de la Plataforma Empresa-Ocupació
  La majoria de les ofertes que rebem les gestionem a través de la nostra base de dades de candidats/ates. Quan les empreses ens fan arribar la seva oferta, cerquem en aquesta Plataforma persones que compleixin el perfil i els fem arribar l'oferta.
  Per rebre aquestes ofertes de feina has d'estar registrat i donat d'alta a la Plataforma Empresa-Ocupació. Si no saps com registrar-t'hi, t'ajudem a fer-ho en aquestes activitats:

  - Busques feina? Apunta't a la borsa de treball
  T'expliquem de forma breu com inscriure't a la plataforma.

  - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional
  A més d'inscriure't, realitzaràs el nostre test de competències i t'ajudarem a fer una primera interpretació dels resultats.

 2. Activitats de Reclutament i Networking
  A Barcelona Activa organitzem periòdicament esdeveniments de reclutament i networking per a que entris en contacte amb les empreses que busquen professionals com tu. Mitjançant aquestes activitats, podràs parlar directament amb les empreses i presentar la teva candidatura a les seves ofertes de feina.
  Si vols participar a alguna de les Activitats de reclutament i networking que estem organitzant, consulta l'agenda d'activitats, inscriu-te a la que t'interessi enviant-nos el teu currículum i valorarem la teva adequació a l'oferta.

 3. Ofertes publicades al web Barcelona Treball
  En aquest cas, podràs cercar i inscriure't a l'oferta de feina que més s'ajusti al que busques dins del llistat publicat a Barcelona Treball. Una vegada t'hagis inscrit, valorarem el teu currículum i li farem arribar a l'empresa.

- Si necessites suport per registrar-te a la Plataforma o inscriure't a les ofertes, des dels Espais de recerca de feina et podem donar un cop de mà. Contacta'ns al telèfon 900 533 175.

Preguntes freqüents

- De quins sectors puc trobar ofertes a la Plataforma Empresa-Ocupació?
A Barcelona Activa ens arriben ofertes de tots els sectors, per a perfils professionals molt variats i d'empreses de totes les mides.

-Les ofertes de feina tenen criteris d'edat o de gènere?
No gestionem ofertes amb aquests criteris. Només ho fem en el cas de l'edat, per a ofertes que vagin vinculades a una subvenció per contractar persones de determinada franja d'edat (Ex. Joves menors de 30 anys, persones que faci més de 2 anys que es troben en situació d'atur...)

- Les ofertes que es gestionen són per treballar a Barcelona Activa o a l'Ajuntament de Barcelona?
Les ofertes de feina que gestionem són d'empreses externes a Barcelona Activa. Les ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament es poden consultar aquí i les de Barcelona Activa aquí.

- Cada quan s'organitza un esdeveniment de reclutament i networking?
Aquests esdeveniments s'organitzen en funció de les demandes de les empreses, pel que es fa difícil de planificar amb quina periodicitat s'organitzen. Normalment es publiquen a la Web amb unes 3 setmanes d'antel·lació; també enviem una notificació per correu a les persones inscrites a la Plataforma Empresa Ocupació que encaixin amb el perfil professional, informant-los de la publicació d'aquest esdeveniment.

- Si descarto una oferta de feina, se'm donarà de baixa de la Plataforma Empresa Ocupació?
No. Si descartes una oferta de feina, només se't descartarà per el procés de selecció d'aquella oferta. Seguiràs tenint accés a altres ofertes que s'ajustin al teu perfil i no se't donarà de baixa de la Plataforma Empresa-Ocupació.

- I si trobo feina?
Si trobes feina, podràs accedir al teu perfil dins de l'espai personal i deixar de ser candidat/a a ofertes de feina. En aquest cas, deixaràs de rebre ofertes gestionades a través de la Plataforma Empresa-Ocupació però seguiràs tenint accés a la resta de serveis de Barcelona Activa. En qualsevol moment, podràs tornar a donar-te d'alta com a candidat/a en el cas de que així ho vulguis.

Coneix Plataforma Empresa ocupacióEspais de recerca de feina

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE