Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciParticipa al Speed Dating de Talent Digital de la BDT

Participa al Speed Dating de Talent Digital de la BDT

Entrevista't amb empreses que cerquen talent digital

La situació actual ha empès a les empreses de Barcelona a una ràpida digitalització, que ha donat lloc a noves oportunitats professionals.

T'agradaria entrevistar-te amb diverses empreses que cerquen talent digital? Vine al Speed Dating de Talent Digital que organitza Barcelona Digital Talent.

El 30 de juny i 1 de juliol, en el marc del 4YFN21 Barcelona, podràs connectar amb empreses i startups del sector digital de Barcelona que cerquen perfils juniors de diferents disciplines digitals.

A l'esdeveniment tindràs 15 minuts per entrevistar-te amb una persona reclutadora de l'empresa, durant els quals tindràs l'oportunitat de conèixer de prop els projectes que estan impulsant les empreses i fer visible el teu perfil professional.

T'hi apuntes? Consulta aquí les vacants que ofereixen les empreses participants i, si alguna s'ajusta a tu, inscriu-t'hi i valorarem el teu perfil.

BDT: Sage

Sage cerca cobrir 12 vacants en posició de Graduate Engineer a jornada completa. L'empresa desitja incorporar nou talent que pugui aportar valor a la seva clientela i capaç de resoldre problemes amb solucions i idees innovadores.

BDT: Inetum

Inetum cerca cobrir una vacant de cadascun dels següents perfils:

  • Programador/a Junior Java: Es requereix un any d'experiència programant amb llenguatge Java / J2EE i experiència amb Spring, Struts i Hibernate.

  • Programador/a Junior .Net.: Es requereix un any d'experiència en projectes de desenvolupament d'aplicacions Back-End i coneixements de .Net i/o C#

BDT: Freshly Cosmetics

Freshly Cosmetics cerca incorporar 3 vacants de perfil tecnològic per incorporar al seu equip IT i participar en el desenvolupament de projectes web:

  • Perfil Backend Developer : Es requereix experiència d'1 any en PHP i coneixements en Symfony o Laravel.

  • Perfil Fronted Developer : Es requereixe experiència en framework JS (Vue, React, Angular) i coneixements avançats en HTML i CSS.

  • Perfil FullStack Ecommerce Developer per impulsar el desenvolupament dels seus projectes web i potenciar una experiència de client única. Es demana tenir experiència d'1 any en PHP i coneixements en HTML, CSS, JavaScript, AJAX, JQuery, Bootstrap i MySQL.

BDT: Merkle

Merkle necessita incorporar 5 vacants del perfil Junior Java Developer, per al desenvolupament de software. En la posició de junior rebràs formació rebràs formació i mentoratge en tecnologies frontend i backend.

BDT: Roboyo

Roboyo cerca 3 vacants del perfil d'Automation Engineer, amb diferents graus d'experiència, per implementar processos d'automatització i tecnologia intel·ligent.

BDT: Wolters

Wolters Kluwer cerca dues persones del perfil d'enginyeria per formar part del seu equip d'enginyeria, repartit en 3 països d'Europa, per a aplicació web i treballar en el codi base de l'empresa:

En ambdues posicions s'ofereix un contracte permanent a jornada completa.

BDT: Accenture

L'empresa Accenture cerca professionals del sector digital per cobrir 20 vacants i augmentar el seu equip IT:


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE