Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciAssociació sòciocultural Ibn Batuta

TornarAssociació sòciocultural Ibn Batuta

L'objectiu de l'associació és oferir ajuda humana, social i cultural a la població immigrada, i fomentar l'intercanvi cultural donant a conèixer la cultura d¿origen de les persones nouvingudes i així facilitar la comprensió de la seva cultura a les persones autòctones. Al mateix temps, vol fomentar la comprensió de la cultura del país d'acollida a les persones nouvingudes.
Els projectes i serveis que ofereix són: servei d'atenció, orientació i informació, Projecte Feina, servei de mediació i traducció, competència lingüística, activitats esportives, revista Attawassul, activitats formatives i informatives, activitats interculturals.

C/ Sant Pau 82. 08001 Barcelona.
933 293 054
acollida@ascib.net
http://www.ascib.net

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE