Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciFundació per a la formació i l'estudi Paco Puerto

TornarFundació per a la formació i l'estudi Paco Puerto

L'objecte de la Fundació Privada per a la Formació i l'Estudi Paco Puerto és la promoció de tot tipus d'activitats per afavorir la igualtat d'oportunitats dels treballadors i treballadores, en general, mitjançant la formació per a l'ocupació, l'assessorament i l'orientació.
La Fundació Paco Puerto ofereix cursos de formació contínua en àrees com ara informàtica, idiomes, tècniques, comunicació, atenció a les persones i altres per a persones treballadores i en situació d'atur.

C/ Vía Laietana 16. 08003 Barcelona.
934 812 717
fpuerto@ccoo.cat
http://www.ccoo.cat/fppuerto/

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE