Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciFundació Privada Trinijove

TornarFundació Privada Trinijove

La Fundació Privada Trinijove va tenir els seus inicis en l'àmbit formatiu i la inserció sòciolaboral el 1985. Durant aquest temps ha treballat activament en el disseny i la implementació de medis i programes innovadors amb la finalitat de superar les situacions d'exclusió social.
Les línies bàsiques que caracteritzen la seva acció fundacional són: la gratuïtat de tots els serveis i recursos oferits, intervenir des d'una visió global, combinant informació-formació-promoció ocupacional i temps lliure, la priorització del caràcter territorial i iniciar projectes en xarxes associatives catalanes, espanyoles i europees.

C/Turó de la Trinitat 17. 08033 Barcelona.
933 459 221
fundacio@trinijove.org
http://www.trinijove.org

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE