Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Enllaços d'interès

Linkedin

11-2013 |  | altres | avançat

Plataforma de networking a Internet, on es poden gestionar i establir contactes professionals. Ofereix nombroses opcions per a contactar, buscar persones per nom, ciutat, sector, empresa, àrees d'interès, etc.,

Plataforma de networking a Internet, on es poden gestionar i establir contactes professionals. Ofereix nombroses opcions per a contactar, buscar persones per nom, ciutat, sector, empresa, àrees d'interès, etc., i inclou grups temàtics i fòrums per a plantejar qüestions i intercanviar informació o opinions sobre temes específics. També compta amb una secció d'ofertes de treball.

http://www.linkedin.com/

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
 
 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE