Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

EC267 - Aula Virtual - Com tracto a cada client/a: el GPS d'orientació

Monosessió | Teacher: Grup Montaner Associados | Duration: 03:00 Hours

Description

Si treballes o vols treballar amb públic, no importa en quina forma, necessites una brúixola que t'orienti en com relacionar-te amb cada tipus de persona. En aquest seminari aprendràs a fer servir una tècnica molt pràctica sobre la base de les 4 orientacions bàsiques que tenim les persones. Així sabràs, en menys de 3 minuts, com tractar cada persona perquè aquesta relació sigui fluida i satisfactòria per a totes les parts.  

Contents

Durada: 3 hores (de les quals 1,5 hores es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Identificar i conèixer les preferències d'interacció de les persones.

2. Adaptar l'estil d'interacció a la clientela que tinguem davant. 

Entry profile

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que no apliquin tècniques d'orientació a la clientela a la seva carrera i vulguin iniciar-se en aquesta competència a nivell d'habilitats i actituds. 

 

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Material de l'activitat:

Descarrega't el pdf del resum del curs. 

 

Planned calendar

Aula virtual: Thursday December 15, 2022 Timetable: 09:30 - 12:30h.

Opening of registration 30/11/2022 to 08:30 h.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE