Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

MTC153 - Prepara't les entrevistes de feina amb visualitzacions

Monosessió presencial | Teacher: TR3SR LIFE SOLUTIONS | Duration: 02:00 Hours

Description

Vols saber què és i cóm funciona la tècnica de la visualització? En aquesta conferència-taller descobriràs, a més, quina és la seva utilitat pràctica per a que lapliquis al teu desenvolupament professional. Utilitza-la per millorar la teva preparació a les entrevistes de feina!

Contents

Programa:

· Què no és visualització
· Què és la visualització
· Cóm funciona
· Per a què serveix
· Indicacions per entrenar-la
· Resumen davantatges.. 
· Com s'utilitza: demostració pràctica amb el públic
· Preguntes

Ponent:

Rosa Salvador és empresària des dels 21 anys. Coach, formadora i mentora i CEO de Tr3sR Life Solutionions. Té gran experiència en organització d'actes i formació en institucions, pimes, educació i associacions. A Barcelona Activa és formadora de gran impacte en gestió d'equips, desenvolupament personal i gestió de canvis. Optimista, directa i expeditiva, desenvolupa un Coaching que no et deixarà impassible.Creadora i Formadora del programa Así eres, así te describe el ENEAGRAMA, SER Coach, Eneagrama para Coaches y Terapeutas, Eneagrama para aumentar tus ventas i Aprendre a Emprender.


Hastag: #bcntreball
Mercat de treball

Delivery of documentation

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Further information

Places limitades.
Per tal de garantir el rigor i la qualitat de la formació, les activitats comencen amb puntualitat. Gràcies per la teva col·laboració.

Planned calendar

Sessió presencial: Thursday July 19, 2018 Timetable: 12:00 - 14:00h.

C. Iniciativa Emprenedora - Glòries, C/ Llacuna 162-164, Barcelona, 08018, 901 55 11 55

Registration closed.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE