Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

RF07 - Aula Virtual - Quin model de currículum em convé?

Monosessió | Teacher: Psicotec | Duration: 02:00 Hours

Description

Ha arribat el moment de fer el teu currículum i no saps quin model s'ajusta més al teu objectiu laboral? En aquesta activitat et mostrem quins tipus de CV oficials existeixen perquè escullis aquell que et pugui afavorir més en la teva recerca de feina.

Contents

Durada: 2 hores (de les quals 1,5 h es farà en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu) 


Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Conèixer els diferents tipus de CV oficials que existeixen (cronològic, funcional, mixt, europeu), amb els seus avantatges i desavantatges.

2. Mostrar exemples dels diferents models de CV.

3. Donar espai a les persones participants de que cadascuna expliqui el seu cas i pugui rebre feedback sobre el tipus de model curricular que li pot resultar més convenient.

Entry profile

Persones en procés de recerca de feina i/o canvi professional.

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Tuesday August 9, 2022 Timetable: 10:00 - 12:00h. Language: Catalan

Places available: 14.

Sign up

Aula virtual: Tuesday September 6, 2022 Timetable: 15:00 - 17:00h. Language: Catalan

Opening of registration 22/08/2022 to 08:30 h.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE