Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

RF44 - Aula Virtual - Crea i enforteix la teva xarxa de contactes amb LinkedIn

Monosessió | Teacher: UTE P.Rojas, A.Vigueras i M.Redondo | Duration: 02:00 Hours

Description

La gestió de contactes a LinkedIn és un dels aspectes que més ajuda per posicionar-se en aquesta xarxa social. Saber a qui buscar, com buscar i com contactar és clau per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil, aprèn com treure profit dels contactes, com fer créixer la teva xarxa i com atreure les persones responsables del procés de selecció.

Contents

Durada: 2 hores.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Gestionar de forma òptima i estratègica la teva xarxa de contactes a LinkedIn, tant en un telèfon intel·ligent, com en un ordinador.

2. Desenvolupar estratègies i dinàmiques de gestió de contactes que ens puguin apropar a possibles oportunitats professionals i laborals.

3. Identificar les eines i aplicacions que millor funcionen per una gestió de contactes eficient. 

4. Aprendre com treure profit dels contactes existents i fer créixer la xarxa de contactes de forma eficient i no intrusiva.

Entry profile

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Thursday March 11, 2021 Timetable: 10:00 - 12:00h. Language: Catalan

No places.

Aula virtual: Wednesday March 24, 2021 Timetable: 12:00 - 14:00h. Language: Catalan

Opening of registration 09/03/2021 to 08:30 h.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE