Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

RF100 - Aula Virtual - Tot el que necessites saber per trobar ofertes de feina

Monosessió | Teacher: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras | Duration: 02:00 Hours

Description

Podràs conèixer el ventall de portals de recerca de feina existents i decidir quin et pot donar millor resposta en el teu procés de recerca de feina. A més a més, podràs veure en directe com utilitzen les persones que recluten els portals per buscar persones candidates. Amb tota aquesta informació podràs millorar l'ús dels portals d'ofertes, fer més efectiva la teva candidatura i aconseguir destacar per sobre d'altres.

Contents

Durada: 2 hores.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Identificar els canals existents per trobar oportunitats professionals (portals d'ocupació generalistes i sectorials, aplicacions mòbils, xarxes socials, entre d'altres), analitzar les particularitats de cadascun i conèixer les claus principals per fer-ne un ús efectiu.

2. Adquirir una visió crítica que permeti discernir quins canals són més adequats segons perfil i objectiu professional.

3. Identificar l'ús que li donen les empreses i professionals de selecció a aquestes eines per buscar persones candidates.

4. Adquirir les competències necessàries per analitzar en profunditat les ofertes de feina i ser capaç d'extreure informació, entenent com aquesta informació ha de servir per adaptar la candidatura.

Entry profile

Persones en procés de recerca de feina i/o millora professional.

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Thursday July 4, 2024 Timetable: 12:00 - 14:00h. Language: Catalan

Places available: 16.

Sign up

Aula virtual: Monday August 12, 2024 Timetable: 09:30 - 11:30h. Language: Catalan

Opening of registration 28/07/2024 to 08:30 h.

Plataforma Empresa Ocupació

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
Monday to Friday from 9 to 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE