Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

HomePrograma Mentoring +

Programa Mentoring +

Mentoratge professional personalitzat per a majors de 50 anys

El projecte Mentoring+ té com a objectiu reactivar la recerca de feina de persones aturades majors de 50 anys de la ciutat de Barcelona.

Per a aconseguir-ho s'ofereix un itinerari d'activitats grupals que inclou accions de capacitació per a la recerca de feina, desenvolupament de competències personals i sessions de coaching grupal.

A més, el projecte inclou l'acompanyament individualitzat en tot aquest procés per part de persones mentores voluntàries, que contribueixen a ampliar la xarxa de recursos amb què compta la persona, així com a incrementar la seva motivació i compromís amb la recerca de feina.

Aquest equip de mentors i mentores voluntaris/àries són un dels elements clau del programa, ja que al llarg de tot el procés de mentoratge la persona podrà reunir-se amb el mentor o mentora assignat i rebre'n acompanyament en un espai de confiança i de forma totalment personalitzada.

Coneix més sobre el programa en aquesta notícia emesa a TV3:

Captura Mentoring +


El programa té una durada aproximada de 4 mesos i aquest 2023 es duran a terme quatre edicions en format híbrid (presencial i online), dues al mes de març i dues al mes de setembre.

Per a més informació, podeu enviar un correu a carme.rosello@barcelonactiva.cat


Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
Monday to Friday from 9 to 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE