Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

BackNews

Last news

23-11-2017

Barcelona Activa signa el manifest del projecte BoostInno per impulsar la innovació social

Aquesta iniciativa aplega a 10 ciutats i està lligada al programa URBACT de desenvolupament sostenible de la Comissió Europea. ... (+)

Aquesta iniciativa aplega a 10 ciutats i està lligada al programa URBACT de desenvolupament sostenible de la Comissió Europea.

21-11-2017

El finançament 'matchfunding' arriba a Barcelona Activa

El programa 'Conjuntament' destinarà fins a 96.000 euros de finançament col·lectiu per a 24 iniciatives emprenedores socials i de proximitat.... (+)

El programa 'Conjuntament' destinarà fins a 96.000 euros de finançament col·lectiu per a 24 iniciatives emprenedores socials i de proximitat.

21-11-2017

Bona Feina, Barcelona! Nous ajuts per a la contractació per fomentar l'ocupació de qualitat

El programa ofereix subvencions de fins a 12.000 euros segons el perfil de la persona contractada. ... (+)

El programa ofereix subvencions de fins a 12.000 euros segons el perfil de la persona contractada.

16-11-2017

Barcelona Activa i el Programa Làbora col·laboren en la inserció laboral de persones vulnerables

L'agència de desenvolupament local i l'àrea de Serveis Socials organitzen una sessió de networking entre empreses i persones que busquen feina, amb vista a la campanya de Nadal... (+)

L'agència de desenvolupament local i l'àrea de Serveis Socials organitzen una sessió de networking entre empreses i persones que busquen feina, amb vista a la campanya de Nadal

16-11-2017

#Avuiéseldia, la nova campanya per a joves de Barcelona Activa

Barcelona Activa presenta per primera vegada i de forma unificada tots els programes, serveis i prestacions per a joves, tant pel que fa a ocupació, com a formació i emprenedoria... (+)

Barcelona Activa presenta per primera vegada i de forma unificada tots els programes, serveis i prestacions per a joves, tant pel que fa a ocupació, com a formació i emprenedoria

14-11-2017

Barcelona Activa impulsa amb la UPF una càtedra per avançar els reptes econòmics i socials del segle XXI i crear noves polítiques públiques

A través de la Càtedra de Política Econòmica Local es vol promoure la recerca aplicada entre el sector públic, el món acadèmic i l'àmbit empresarial per generar coneixement i definir mesures concretes... (+)

A través de la Càtedra de Política Econòmica Local es vol promoure la recerca aplicada entre el sector públic, el món acadèmic i l'àmbit empresarial per generar coneixement i definir mesures concretes que millorin l'activitat econòmica i l'ocupació.

9-11-2017

L'economia del terror, de la mà de Loretta Napoleoni

La sala Emprèn de Barcelona Activa es va omplir per escoltar la conferència de l'economista i escriptora Loretta Napoleoni, que portava per títol ''Geopolítica de la globalització económica''.... (+)

La sala Emprèn de Barcelona Activa es va omplir per escoltar la conferència de l'economista i escriptora Loretta Napoleoni, que portava per títol ''Geopolítica de la globalització económica''.

16-10-2017

Obrim el primer Punt de Defensa de Drets Laborals

Barcelona Activa i el districte de Ciutat Vella, posen en marxa aquest servei gratuït d¿assessorament i informació tant per a treballadors/es com per a ocupadors/es. ... (+)

Barcelona Activa i el districte de Ciutat Vella, posen en marxa aquest servei gratuït d¿assessorament i informació tant per a treballadors/es com per a ocupadors/es.

10-10-2017

Barcelona Activa contribueix a la integració de les persones amb problemes de salut mental

En el Dia Mundial de la Salut Mental, Barcelona Activa referma el seu compromís amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats per a tothom. ... (+)

En el Dia Mundial de la Salut Mental, Barcelona Activa referma el seu compromís amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats per a tothom.

9-10-2017

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: ASE Optics, Transfer Systems, EnegiOT i RatedPower.... (+)

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: ASE Optics, Transfer Systems, EnegiOT i RatedPower.

28-09-2017

Barcelona Activa només gestionarà ofertes amb salaris de més de 1.000 euros i contractes de 6 mesos

Un nou protocol reforça l'impuls d'una contractació laboral més justa i de qualitat a la ciutat.... (+)

Un nou protocol reforça l'impuls d'una contractació laboral més justa i de qualitat a la ciutat.

21-09-2017

400 persones troben feina amb el Pla de Xoc contra l'atur de molt llarga durada

El programa de Barcelona Activa inclou formació, assessorament personalitzat i ajuda en la recerca de feina. Hi ha més de 60 cursos per triar i, com a novetat, n¿hi haurà 10 'online'.... (+)

El programa de Barcelona Activa inclou formació, assessorament personalitzat i ajuda en la recerca de feina. Hi ha més de 60 cursos per triar i, com a novetat, n¿hi haurà 10 'online'.

14-09-2017

Barcelona Activa col·labora amb la formació i la inserció laboral de joves al centre comercial Les Glòries

Els i les participants al programa 'Work@Glòries' rebran assessorament professional i es podran beneficiar dels serveis del programa Garantia d'Èxit BCN.... (+)

Els i les participants al programa 'Work@Glòries' rebran assessorament professional i es podran beneficiar dels serveis del programa Garantia d'Èxit BCN.

13-09-2017

La Xarxa d'Ateneus de Fabricació s'ampliarà amb dos espais nous a Gràcia i Nou Barris

El Parc Tecnològic de Barcelona Activa serà la seu d'un d'aquests equipaments de creació 3D, especialitzat en prototipatge i emprenedoria.... (+)

El Parc Tecnològic de Barcelona Activa serà la seu d'un d'aquests equipaments de creació 3D, especialitzat en prototipatge i emprenedoria.

8-09-2017

Barcelona Activa, compromesa amb l'ocupació de qualitat

L'empresa municipal ha adjudicat les dues primeres licitacions amb criteris socials i sostenibles, que garanteixen que cap treballador/a cobri menys de 1000 euros mensuals.... (+)

L'empresa municipal ha adjudicat les dues primeres licitacions amb criteris socials i sostenibles, que garanteixen que cap treballador/a cobri menys de 1000 euros mensuals.

8-09-2017

'La fallida dels experts', conferència de Mark Weisbrot

L'economista i especialista en polítiques publiques dialogarà amb la sociòloga Marina Subirats, dintre del cicle de xerrades dels 30 anys de Barcelona Activa.... (+)

L'economista i especialista en polítiques publiques dialogarà amb la sociòloga Marina Subirats, dintre del cicle de xerrades dels 30 anys de Barcelona Activa.

7-09-2017

Economia Social i Solidària en femení

Barcelona Activa reobre programes d'altres economies adreçats especialment a dones.... (+)

Barcelona Activa reobre programes d'altres economies adreçats especialment a dones.

7-09-2017

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Suite Ebs, Hippo Technologies, Dimo i Spanish Zoom.... (+)

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Suite Ebs, Hippo Technologies, Dimo i Spanish Zoom.

13-07-2017

Horaris d'estiu dels equipaments de Barcelona Activa

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, però els horaris d'atenció presencial i telefònica s'escurcen. ... (+)

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, però els horaris d'atenció presencial i telefònica s'escurcen.

13-07-2017

Barcelona Activa no tanca a l'estiu

S'organitzen programes específics per a la temporada estival i se'n mantenen alguns dels habituals. Es continuen oferint la majoria dels serveis, tot i que els equipaments escurcen el seu horari... (+)

S'organitzen programes específics per a la temporada estival i se'n mantenen alguns dels habituals. Es continuen oferint la majoria dels serveis, tot i que els equipaments escurcen el seu horari

7-06-2017

JoBMarketPlace al Sónar D, a la recerca de talent creatiu

Les empreses Penguin Random House i Nueveojos reclutaran professionals de la indústria cultural amb el suport de Barcelona Activa. ... (+)

Les empreses Penguin Random House i Nueveojos reclutaran professionals de la indústria cultural amb el suport de Barcelona Activa.

5-05-2017

Acredita't ja per el BIZBarcelona gratuïtament amb Barcelona Activa

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a la fira BIZBarcelona de la mà de Barcelona Activa. ... (+)

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a la fira BIZBarcelona de la mà de Barcelona Activa.

10-03-2017

Pla de Desenvolupament Econòmic de Nou Barris 2016-2020: ocupació de qualitat

El Pla de Desenvolupament Econòmic de Nou Barris 2016-2020, en el qual Barcelona Activa està activament implicada, té com a objectiu fomentar l¿ocupació de qualitat, tenint en compte els col·lectius m... (+)

El Pla de Desenvolupament Econòmic de Nou Barris 2016-2020, en el qual Barcelona Activa està activament implicada, té com a objectiu fomentar l¿ocupació de qualitat, tenint en compte els col·lectius més vulnerables, així com potenciar el desenvolupament de l¿economia de proximitat i els projectes d¿economia social i solidària.

2-03-2017

Estàs On? El programa de ciberalfabetització per a infants, joves i més grans de 55 anys

Barcelona és una ciutat capdavantera en l¿ús d¿internet. De fet gairebé nou de cada deu barcelonins i barcelonines es connecten a la xarxa diàriament. Però, tot i això, existeix una escletxa digital a... (+)

Barcelona és una ciutat capdavantera en l¿ús d¿internet. De fet gairebé nou de cada deu barcelonins i barcelonines es connecten a la xarxa diàriament. Però, tot i això, existeix una escletxa digital a la ciutat i les diferències es detecten per franges d¿edat, per barris, per nivell de formació i per situació laboral.

7-02-2017

Les conferències d'Emprendre amb valors difondran l'esperit innovador entre les persones joves

El curs passat gairebé 3.000 alumnes van participar de l'activitat. La inscripció per a la tercera conferència està oberta. ... (+)

El curs passat gairebé 3.000 alumnes van participar de l'activitat. La inscripció per a la tercera conferència està oberta.

1-02-2017

Barcelona Activa promou la igualtat d'oportunitats i el respecte a la diversitat en el mercat de treball

L'Agència de Desenvolupament Local s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que es va constituir el passat mes de juny per desenvolupar polítiqu... (+)

L'Agència de Desenvolupament Local s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que es va constituir el passat mes de juny per desenvolupar polítiques en defensa dels drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals

1-02-2017

Ets artesà i tens ganes de crear el teu propi negoci?

Barcelona Activa presenta un nou programa per artesans i artesanes amb esperit emprenedor. El Programa Fet a mà, ofereix a tots els participants diferents recursos per portar a terme la vostra idea de... (+)

Barcelona Activa presenta un nou programa per artesans i artesanes amb esperit emprenedor. El Programa Fet a mà, ofereix a tots els participants diferents recursos per portar a terme la vostra idea de negoci

Back
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE