Agenda activitats Capçalera

Ruta de navegació

Agenda

Detalle actividad

AB84_En línia_Cremes i farciments

Classificar els diversos tipus de cremes, farcits dolços i salats, cobertures, xarops, xarops, melmelades, gelatines i altres elaboracions complementàries i específiques que es poden utilitzar en rebosteria, associant-les als productes a elaborar. Enumerar els ingredients necessaris per a cada tipus de crema , bany, farcit, xarop, xarop, melmelada i altres. Interpretar fórmules bàsiques, identificant la funció de cadascun dels ingredients i ajustar-les per als diferents productes i quantitats que cal elaborar.

Aquesta acció formativa està dirigida a qualsevol persona que estigui interessada laboralment en aquesta temàtica o que el seu perfil professional ho requereixi.


Una vegada feta la inscripció, ens posarem en contacte amb tu per confirmar-la, i verificar que no existeix incompatibilitat perquè puguis connectar-te a les sessions, i que el correu indicat és el correcte per tal que rebis l'enllaç i les teves claus d'accés a la formació.

Per tal de poder realitzar correctament la formació, és necessari disposar de connexió a Internet i accedir des d'un dispositiu mitjançant un navegador web (preferiblement l'última versió de Google Chrome o Mozilla Firefox). A més, es requereix tenir altaveus o auriculars i micròfon.


Contingut del programa:

TEMARI

1. Principals tipus de cremes.
2. Fonaments de l'elaboració de cremes.
3. Ingredients i formulació per a cada tipus d'elaboració.
4. Seqüència d'operacions.
5. Conservació.
6. Utilització en els diferents productes de rebosteria.

Durada: 10 hores

L'alumne/a tindrà accés a la plataforma en línia per a realitzar la formació 24 hores al dia des de les 0 hores del dia 04/11/2025 fins a les 24 hores del dia 18/11/2025.

Calendari Previst

Edició 1

Modalitat: Online
Idioma: Català
Dates: Del 04/11/25 al 18/11/25

Informació addicional

Aquesta activitat es realitzarà per AURT consultoria i formació SL
Contacte: formacio@barcelonactiva.cat

Modalitat: Online
Durada: 10 hores
Idioma: Català
Dates: Del 04/11/25 al 18/11/25
Tema: Formació sectorial i tècnico-professional

Formació impartida per

AURT consultoria i formació SL