Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Activitats de reclutament i networking

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

Busques feina al sector AUDIOVISUAL? Coneix empreses que cerquen professionals com tu! (Espai Virtual)

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i Cluster Audiovisual de Catalunya

Des de Barcelona Activa, en col·laboració amb el Clúster Audiovisual de Catalunya, organitzem el dia 2 de desembre un JOB MARKET PLACE on podràs conèixer empreses del Sector Audiovisual, que busquen professionals com tu. En aquest espai tindràs l'oportunitat de presentar-te a elles directament. Consulta la resta d'informació de l'activitat per conèixer com participar-hi!

 

Vols treballar de Tècnic/a d'Instal·lacions i Manteniment a ELECNOR? (Espai Virtual)

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i ELECNOR

En aquesta sessió VIRTUAL tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa ELECNOR i el procés de selecció que està portant a terme per cobrir les següents vacants: TÈCNIC/A ESPECIALISTA PCI, CAP D'EQUIP ELÈCTRIC, APRENENT i INSPECTOR/A DE GAS, ENCARREGAT/ADA D'INSTAL·LACIONS DE SENYALS DÈBILS, CAP D'OBRA, OFICIAL 1a ELÈCTRIC/A, OFICIAL 1a FRIGORISTA, OFICIAL 1a POLIVALENT, OFICIAL 1a PINTOR/A, OFICIAL 1a SOLDADOR/A, OFICIAL 1a ELECTROMECÀNIC/A i TÈCNIC/A D'INSTAL·LACIONS I MANTENIMENT I+M VODAFONE. Segons els diferents llocs de treball, es demanaran diferents requisits. Per això, fes una ullada al document adjunt on trobaràs la descripció detallada de les ofertes i els enllaços directes per apuntar-te. Si vols ser candidat/a per ELECNOR, inscriu-te a l'OFERTA que més t'interessi i adjunta el teu Currículum. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb el perfil sol·licitat. A més, si resultes preseleccionat/ada, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva presentació davant l'empresa.

 

Vols treballar en atenció domiciliària a les persones? Entrevista't amb SUARA (Espai Virtual)

Monosessió presencial | Conducció: Barcelona Activa i Suara Cooperativa

En aquesta sessió VIRTUAL tindràs l'oportunitat de conèixer la Cooperativa SUARA i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip de PROFESSIONALS D'ATENCIÓ DIRECTA A LES PERSONES EN EL SEU PROPI DOMICILI. Es demanen estudis de CFGM o CFGS en Atenció Sociosanitària, Tècnic/a en Integració Social, Auxiliar de Clínica i/o d'altres especificats al document adjunt (fes una ullada al pdf amb la descripció detallada de l'oferta). A més, cal experiència a domicilis, residències o hospitals. També conèixer català i castellà i tenir nivell mig d'informàtica. Si vols ser candidat/a, pre-inscriu-te en aquesta sessió i adjunta el teu CV. Es confirmarà l'assistència a aquelles persones que compleixin amb els perfils sol·licitats. A més, podràs participar en una SESSIÓ PREPARATÒRIA VIRTUAL prèvia a l'esdeveniment, per tal de millorar la teva entrevista amb l'empresa.

 
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Desembre de 2020 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
1
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE