Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciAssessorament personalitzat

Assessorament personalitzat

Assessorament individual, anònim i sense cita prèvia

Porta22 posa a la teva disposició un equip de professionals de l'orientació que t'ajudarà resoldre els teus dubtes i definir el teu objectiu professional.

Has de triar els teus estudis? Estàs buscant feina? Vols orientar la teva carrera professional? Si vols reconduir la teva carrera professional d'acord amb la realitat del mercat de treball, l'equip tècnic de Barcelona Activa t'ajudarà a planificar el teu pla d'acció i et recomanarà aquells recursos i serveis complementaris disponibles a la ciutat.


A part del servei d'assessorament per a la recerca de feina, dirigit a tota la ciutadania, disposem d'un punt d'assessorament especialitzat per a joves menors de 30 anys, que no estiguin estudiant ni treballant i compleixin els requisits d'accés del programa de Garantia Juvenil.
>>A més, a través del programa A prop Jove, posem al teu abast un servei d'acompanyament especialitzat per a joves que viuen alguna mena de malestar psicològic.

Horari:

- De dilluns a dijous de 9:00h a 14:00 i de 15:30h a 18:00 hores.
- Divendres de 9:00h a 12:00 hores.

*El proper divendres 23 de març en motiu de la Convenció d'Objectius, el Servei d'assessorament tancarà a les 10:30h.
**El dijous dia 29 de març el programa d'assessorament i els equipaments de Porta 22 i Ca n'Andalet tancaran a les 15:00h per l'inici dels dies festius de Pasqua.

L'assessorament especialitzat per a joves s'ofereix de dilluns a dijous, de 10h a 13h, i els divendres de 9h a 12h.

Per tal de marcar un ordre de consultes es distribueixen números per ordre d'arribada, que es començaran a lliurar 15 minuts abans d'iniciar el servei d'assessorament.
La quantitat de números s'estableix en funció dels tècnics/ques disponibles. Segons la demanda, hi ha la possibilitat que els números s'esgotin abans de finalitzar l'horari d'assessorament.

Coaching joves menys de 35 anysPlataforma Empresa OcupacióTest d'interessos professionalsCompetències clauEntrevista de feinaUsos del temps

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE