Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Escola de competències

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC189 - Fer networking: un món més enllà de les xarxes virtuals (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

Ja deus saber què és el networking i, fins i tot, potser ja has fet alguna formació al respecte. Però ara toca anar una mica més enllà i posar-se en marxa. A partir dels teus objectius laborals, començarem a elaborar un estructurat pla d'acció que et servirà per treballar la teva estratègia i animar-te a assistir a un primer esdeveniment de networking per comentar-ho després a l'aula.

 
Properes edicions

EC219 - Autoconfiança: millora competencial per a dones professionals (x5)

Multisessió presencial | Conductor: Geyser

L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per a què aconsegueixis donar un pas endavant i trobar la teva millor versió. Reconeix les teves potencialitats i límits personals, connectant amb la nostra essència, sent conscients del nostre talent (creences, emocions, fortaleses) i aprenent d'allò que ha estat un èxit o no ens ha donat els resultats esperats, podrem reptar-nos, passar a l'acció i aconseguir tot allò que ens proposem.

 

EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Horta-Guinardó)

Monosessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte, esdevindrà un abans i després en el teu camí professional.

 
Properes edicions

EC169 - Autoconfiança: confia en el teu talent i sigues feliç (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Geyser

L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per aconseguir donar un pas endavant i trobar la nostra millor versió. A partir de conèixer i connectar amb la nostra essència (missió, visió i valors), de ser conscients del nostre talent (creences, emocions, fortaleses) i d'aprendre d'allò que ha estat un èxit i del que no ens ha donat els resultats esperats, tindrem la capacitat de reptar-nos, passar a l'acció i aconseguir tot allò que ens proposem!

 
Properes edicions

EC236 - Acciona el teu lideratge: noves eines per passar a l'acció (x2) (Nou)

Multisessió presencial | Conductor: B&L Training People

Acciona el teu lideratge. Coneix i practica les habilitats d'acció d'aquesta competència i aplica-les al teu projecte personal, empresa o equip. Aprendràs eines per generar alternatives amb iniciativa i amb un bon motor que impulsi l'execució efectiva de les tasques. Coneixeràs tècniques de coaching i eines de gamificació que t'ajudin a passar a l'acció i a movilitzar equips de treball.

 
Properes edicions

EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Horta-Guinardó)

Monosessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com comuniques i que hauries de fer per comunicar-te millor.

 
Properes edicions

EC220 - Planificació i organització: millora competencial per a dones professionals (x5)

Multisessió presencial | Conductor: Montserrat Bordas

Tens la sensació que si et planifiquessis i t'organitzessis millor tindries més opcions en el mercat de treball? Identificar els propis elements estratègics (missió, visió, valors, finalitat), desxifrar el que és important més enllà de la urgència, realitzar una anàlisi precisa de la situació present són, entre d'altres, qüestions que ens ajuden a incrementar l'enfocament i el rendiment personal i professional. Aprèn-les aquestes claus en clau femenina!

 

EC224 - Comunicació: millora competencial per a dones professionals (x5)

Multisessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Saber expressar i presentar els propis pensaments i idees de manera clara, i saber escoltar i entendre les altres persones, són elements claus per establir una bona comunicació. En aquesta activitat aprendràs estratègies i valors lligats a la comunicació assertiva, empàtica i d'escolta activa, així com a desenvolupar les eines per aconseguir que el teu missatge arribi a les persones interlocutores d'acord als teus objectius.

 

EC14 - Assertivitat: Base i tècniques (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Nau Desenvolupament Professional

En aquesta activitat adquiriràs tècniques per saber-te moure des d'estils més passius o agressius de comunicació vers a comunicacions assertives.

Inscriu-te

EC234 - Autodiagnostica la teva capacitat creativa

Monosessió presencial | Conductor: UTE BCN LAB

Saber calibrar el teu potencial creatiu és clau per donar el millor de tu. En aquesta sessió ens redescobrirem en alguns aspectes de la nostra vessant creativa i sobretot del nostre potencial creatiu, amb àrees de predominança personal i professional.

Inscriu-te

EC19 - Com afrontar amb èxit situacions on la comunicació és difícil

Monosessió presencial | Conductor: Montserrat Bordas

En aquest seminari podràs analitzar i contrastar quines són les pautes per abordar converses difícils.

Inscriu-te

EC105- La importància del feedback com a eina de treball

Monosessió presencial | Conductor: Fem Coaching (Laura Ubalde)

Saps que la manca de reconeixement efectiu és una de les principals causes de desmotivació? Aprèn a diferenciar entre crítica i oportunitat de millora, i a donar i rebre feedback. Desenvolupa i practica una nova forma de comunicació, essencial per facilitar l'aprenentatge continu, tant de la persona com l'equip, augmentant la motivació i el rendiment.

Inscriu-te

EC57 - Self motivation: motiva't per a l'acció

Monosessió presencial | Conductor: Idei Consultores (Ivo Güell)

Amb aquest seminari et proposem conèixer les eines que tens al teu abast per automotivar-te amb força, impuls, i ganes de projectar-te cap al futur i cap a l'èxit.

Inscriu-te

EC239 - Sobreviure a la transformació digital: competències tecno-emocionals (Nou)

Monosessió presencial | Conductor: Grupo Humannova

Els nous entorns de treball marcats per la transformació digital seran més ràpids i inestables, i aquesta situació genera incertesa sobre el futur professional. La digitalització ens obliga a adaptar-nos i això requerirà competències noves, tant de tipus tecnològic o digital, com les relacionades amb la gestió emocional i la resiliència en entorns complexos. Descobreix-ho amb aquesta taula rodona!

Inscriu-te

EC238 - Talent per reinventar-se (x3)(Nou)

Multisessió presencial | Conductor: Enebra

Si has decidit reinventar-te després de qüestionar-te la teva carrera professional per circumstàncies diverses, et convidem a aquesta activitat que t'ajudarà a connectar-te amb el teu talent i explorar tots els recursos que tens a l'abast.

Inscriu-te

EC190 - Analitza la teva estratègia de networking i planifica't

Monosessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

Ja t'has adonat, possiblement fent el test "Competències.clau", que la competència del networking és fonamental per al teu desenvolupament professional, estiguis o no estiguis en recerca activa de feina. En aquesta activitat t'ajudarem a reflexionar sobre els resultats, practicar i potenciar els conceptes clau i, fins i tot, planificar les accions que portaràs a terme en un futur molt proper.

Inscriu-te

EC154 - Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Breakthru Management (Mitch Berman)

In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation.

Inscriu-te

EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Breakthru Management (Mitch Berman)

Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve results.

Inscriu-te

EC180 - Posam a prova! Sóc bo/bona comunicant

Monosessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Posa a prova els coneixements que has adquirit a les activitats de comunicació, a través d'aquestes activitats d'entrenament basades en el mètode aprèn fent, en què et posaràs a prova! Vols saber si et comuniques eficaçment? Descobreix si la teva competència de comunicació ha millorat.

Inscriu-te

EC226 - El GPS de l'orientació a la clientela (Nou Barris)

Monosessió presencial | Conductor: Grup Montaner

Els interessos i la forma d'expressar-los varien en funció de la orientació de les persones (resultats, mètode, relacions, seguretat). El GPS de l'orientació a la clientela és una eina pràctica que ajuda a entendre i conèixer l'orientació de les persones, i millora les relacions, tot facilitant la comunicació.

Inscriu-te

EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Sant Andreu)

Monosessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte, esdevindrà un abans i desprès al teu camí professional.

Inscriu-te

EC231 - Observa't i traça el teu camí cap al lideratge efectiu

Monosessió presencial | Conductor: B&L Training People

Quin serà el següent pas? Traça un camí personal cap a l'excel·lència al teu lideratge. Mitjançant la dinàmica de la "roda del lideratge" t'acompanyarem a descobrir les teves fortaleses i a identificar el següent pas en el teu camí de millora continua. Descobreix-te, defineix un objectiu i planifica el teu full de ruta!

Inscriu-te

EC213 - D'oca a oca i actuo perquè em toca

Monosessió presencial | Conductor: Maria Antonia Carmona

Utilitzem el joc de l'oca com a base per: reflexionar de manera activa i divertida i potenciar la nostra iniciativa, davant dels diferents situacions, problemes i camins amb els que ens trobem en la nostra vida. Treballarem i aprendrem eines per poder afrontar-los, prendre decisions i resoldre dificultats amb efectivitat, treballant des de "El Triangle de l'èxit": analitzar, planificar i actuar.

Inscriu-te

EC223 - Creativitat: millora competencial per a dones professionals (x4)

Multisessió presencial | Conductor: UTE BCN LAB

La creativitat proporciona una gran satisfacció personal i pot aplicar-se en àmbits molt diversos, com ara l'entorn laboral, personal, familiar o social. Tothom som potencialment persones creatives, per això és important prendre consciència de les qualitats que configuren la creativitat, aprendre a desenvolupar-les i posar en pràctica. Descobreix-la dins l'entorn laboral i adquireix les eines per potenciar-la.

Inscriu-te

EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Nou Barris)

Monosessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com comuniques i que hauries de fer per comunicar-te millor.

Inscriu-te

EC98 - Com gestionar els reptes professionals: el teu lideratge personal (x3)

Multisessió presencial | Conductor: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Tant si triem els reptes, com si aquests es presenten sols, hem de mantenir una visió clara i generar l'energia i la il·lusió necessàries per afrontar-los. Això és clau per exercir l'Autolideratge o Lideratge Personal. En aquestes 3 sessions es treballaran una selecció de tècniques de coaching que et poden ajudar a superar-los.

Inscriu-te

EC228 - Coneix el teu perfil d'orientació a la clientela i fes-te un full de ruta

Monosessió presencial | Conductor: Grup Montaner

Si vols conèixer el teu perfil d'orientació a la clientela en aquest taller faràs el teu test GPS i, amb jocs de rol i dinàmiques, identificaràs els teus punts forts i febles per elaborar un full de ruta que t'ajudi a consolidar aquesta competència.

Inscriu-te

EC226 - El GPS de l'orientació a la clientela (Horta-Guinardó)

Monosessió presencial | Conductor: Grup Montaner

Els interessos i la forma d'expressar-los varien en funció de la orientació de les persones (resultats, mètode, relacions, seguretat). El GPS de l'orientació a la clientela és una eina pràctica que ajuda a entendre i conèixer l'orientació de les persones, i millora les relacions, tot facilitant la comunicació.

Inscriu-te

EC85 - La millora de les relacions interpersonals mitjançant l'Eneagrama (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Essential Institute (by Cris Bolívar)

Mitjançant el model de l'Eneagrama i una metodologia de Coaching Essencial, es treballarà el desenvolupament i l'autoconeixement d'un mateix i dels altres, per a l'autorealització i la millora de les relacions interpersonals.

Inscriu-te

EC97 - Introducció a la PNL i les seves aplicacions en l'entorn organitzacional (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Optim TRAINING

Aquest programa introductori de PNL posa a la teva disposició les tècniques més actuals i efectives per desenvolupar la creativitat, flexibilitat, orientació a l'èxit en l'entorn laboral.

Inscriu-te

EC193 - Coneix el teu perfil negociador i fes-te un full de ruta

Monosessió presencial | Conductor: Grup Montaner

Vols saber quin és el tu perfil negociador? Quins són els ingredients que faciliten o dificulten negociar amb èxit? A més d'aprendre i millorar les tècniques de negociació, és important reconèixer les competències associades en establir un bon acord per a totes les parts. Elabora el teu propi pla d'acció en format "full de ruta", assessorat per un expert, per aplicar-lo a la teva vida diària.

Inscriu-te

EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Nou Barris)

Monosessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte, esdevindrà un abans i desprès al teu camí professional.

Inscriu-te

EC157 - Kit de qualitat a la feina

Monosessió presencial | Conductor: Maria Antonia Carmona Carles

Quins són els "lladres de qualitat" en el teu dia a dia? Què et pot fer perdre eficàcia i eficiència? Et presentem un kit que t'ajudarà a treballar amb ordre, evitar errors i optimitzar el teu treball diari. Es tracta de desenvolupar hàbits de treball efectius, que et permetran: evitar el desordre, el caos, la procrastinació, la pèrdua de temps i recursos. A més de sentir-te orgullós/a del teu treball i assolir la qualitat en l'acompliment del teu rol professional.

Inscriu-te

EC68 - Seminari d'especialització. Ets resilient?

Monosessió presencial | Conductor: Essential Instittute

En aquest taller et proposem com desenvolupar la teva resiliència: la capacitat per seguir projectant-te en el futur i aprendre malgrat els fets desestabilitzadors.

Inscriu-te

EC86 - Viatge amb brúixola pel laberint personal

Monosessió presencial | Conductor: Cristina Pérez

Et convidem a viure un viatge revelador pel teu laberint personal, on mitjançant el joc i la participació de tots els sentits, es genera un corrent de reflexió interna que et connecta amb el què realment ets i desitges en relació amb el teu desenvolupament personal i professional. Porta roba còmoda per experimentar en primera persona la presa de consciència!

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE