Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Escola de competències

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC208 - Planifica't i organitza't des de la teva brúixola personal. Aquest és el teu camí! (x4)

Multisessió presencial | Conductor: Montserrat Bordas

Et fa la sensació que si et planifiquessis i organitzessis millor tindries més opcions al mercat de treball? Identificar els "lladres del temps", conèixer els components de la planificació, i prioritzar tasques d¿acord amb la seva importància i urgència ens ajuden a incrementar el rendiment personal i professional.

 
Properes edicions

EC58 - Com gestionar les pors i les inseguretats (x2)

Multisessió presencial | Conductor: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Potencia l'autoconeixement, i així podràs modificar la resposta a les pors, passant de lluitar contra elles, a gestionar-les i potenciar l'autoconfiança.

 
Properes edicions

EC222 - Negociació: millora competencial per a dones professionals (x5)

Multisessió presencial | Conductor: Grup Montaner

En un món on la igualtat d'oportunitats entre homes i dones encara no està assolida, les diferències es fan més paleses al món empresarial i, especialment, en els processos de negociació. Buscar acords satisfactoris per a les parts i apropar posicions davant situacions de conflicte en les relacions interpersonals és clau en el context laboral. En aquesta activitat descobriràs com posar en valor les teves habilitats negociadores i millorar el teu perfil negociador.

 
Properes edicions

EC233 - Gamestorming. Eines essencials per fer fluir la teva creativitat (x2)

Multisessió presencial | Conductor: UTE BCN LAB

Conèixer i saber emprar les eines bàsiques necessàries per ser creatiu/va és la millor forma d'aconseguir-ho. En aquestes sessions aprendrem algunes de les tècniques més conegudes per a la generació d'idees. Des de tècniques clàssiques com el brainstorming a d'altres més innovadores i de darrera generació, per pensar diferent.

 
Properes edicions

EC100 - Kit de gestió emocional en temps de canvi (x2)

Multisessió presencial | Conductor: El Despertador. Coaching i Recreació Personal

La incertesa ens obliga a ser eficaços també emocionalment. Vine a aquest taller participatiu i descobreix com aprofitar al teu favor l'energia pròpia de cada emoció.

 
Properes edicions

EC14 - Assertivitat: Base i tècniques (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Nau Desenvolupament Professional

En aquesta activitat adquiriràs tècniques per saber-te moure des d'estils més passius o agressius de comunicació vers a comunicacions assertives.

 
Properes edicions

EC210 - El poder d'una bona estratègia en comunicació (x2)

Multisessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Si ja coneixes quins són els elements bàsics per ser un/a bon/a comunicador/a i vols pujar un esglaó més en la teva excel·lència comunicativa aquest és el teu curs. Aprendràs a potenciar els teus recursos comunicatius, a crear la teva pròpia estratègia comunicativa i a fer-te entendre de manera efectiva per assolir els teus objectius.

 
Properes edicions

EC20 - Aprèn a redactar textos persuasius

Monosessió presencial | Conductor: Verbal i No Verbal

Les claus i tècniques per a la redacció de textos persuasius i creatius.

Inscriu-te

EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Sant Andreu)

Monosessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com comuniques i que hauries de fer per comunicar-te millor.

Inscriu-te

Comunica't!

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

És impossible no comunicar. Ho fem en totes les situacions, encara que no parlem. Pèrò ho fem de manera adequada? "Comunica't" et proposa desenvolupar la teva competència en comunicació per tal que aquesta pugui ser el més eficient possible. En aquest vídeo et mostrem com aconseguir-ho.

 
Properes edicions

Treu temps al temps

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Acumules moltes coses damunt l'escriptori? El cap se ten va més sovint del que t'agradaria i perds la concentració en la feina? Quant de temps trigues a contestar un missatge d'un amic quan estàs treballant? Alguns mals hàbits ens poden generar dificultats a l'hora d'organitzar de manera eficient la nostra feina.

 
Properes edicions

Treballa en companyia

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

Avui dia, amb l'aparició de les noves tecnologies, no és estrany trobar feines on no necessitis establir una relació presencial amb altres persones. Malgrat el que pugui semblar, fins i tot aquest tipus de feines requereixen d'una gran capacitat per connectar i aliar-se amb la resta per tal d'assolir els objectius. Es per això que el treball en equip segueix sent una de les competències més valorades i més demandades en el mercat laboral. En el curs "Treballa en companyia" et presentem les millors eines i hàbits per treballar de manera coordinada amb d'altres persones.

 
Properes edicions

Organitza el teu dia a dia

Monosessió online | Conductor: Barcelona Activa

"Organitza el teu dia a dia" és un curs amb el qual treballaràs la teva competència de Planificació i Organització. Es tracta d'un curs eminentment pràctic, que et donarà eines per ser una persona organitzada en la feina i, amb el qual, comprovaràs si fas una bona gestió del teu temps.

 
Properes edicions

EC93 - Productivitat emocional: transforma el que sents en resultats excel·lents

Monosessió presencial | Conductor: Miquel Nadal Vela

Quantes vegades has planificat tasques que finalment no has complert? Com t'has sentit? Si mai t'has plantejat aquestes qüestions et convidem a descobrir una nova manera de gestionar les activitats tenint en compte les emocions i el que de veritat importa. T'animaries a conèixer què pot fer la Productivitat Emocional per tu?

Inscriu-te

EC169 - Autoconfiança: confia en el teu talent i sigues feliç (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Geyser

L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per aconseguir donar un pas endavant i trobar la nostra millor versió. A partir de conèixer i connectar amb la nostra essència (missió, visió i valors), de ser conscients del nostre talent (creences, emocions, fortaleses) i d'aprendre d'allò que ha estat un èxit i del que no ens ha donat els resultats esperats, tindrem la capacitat de reptar-nos, passar a l'acció i aconseguir tot allò que ens proposem!

 
Properes edicions

EC228 - Coneix el teu perfil d'orientació a la clientela i fes-te un full de ruta

Monosessió presencial | Conductor: Grup Montaner

Si vols conèixer el teu perfil d'orientació a la clientela en aquest taller faràs el teu test GPS i, amb jocs de rol i dinàmiques, identificaràs els teus punts forts i febles per elaborar un full de ruta que t'ajudi a consolidar aquesta competència.

Inscriu-te

EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Breakthru Management (Mitch Berman)

Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve results.

Inscriu-te

EC85 - La millora de les relacions interpersonals mitjançant l'Eneagrama (x3)

Multisessió presencial | Conductor: Essential Institute (by Cris Bolívar)

Mitjançant el model de l¿Eneagrama i una metodologia de Coaching Essencial, es treballarà el desenvolupament i l¿autoconeixement d¿un/a mateix/a i dels/de les altres, per a l¿autorealització i la millora de les relacions interpersonals.

 
Properes edicions

EC154 - Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Breakthru Management (Mitch Berman)

In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation.

Inscriu-te

EC180 - Posam a prova! Sóc bo/bona comunicant

Monosessió presencial | Conductor: SC2 Formació

Posa a prova els coneixements que has adquirit a les activitats de comunicació, a través d'aquestes activitats d'entrenament basades en el mètode aprèn fent, en què et posaràs a prova! Vols saber si et comuniques eficaçment? Descobreix si la teva competència de comunicació ha millorat.

Inscriu-te

EC190 - Analitza la teva estratègia de networking i planifica't

Monosessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

Ja t'has adonat, possiblement fent el test "Competències.clau", que la competència del networking és fonamental per al teu desenvolupament professional, estiguis o no estiguis en recerca activa de feina. En aquesta activitat t'ajudarem a reflexionar sobre els resultats, practicar i potenciar els conceptes clau i, fins i tot, planificar les accions que portaràs a terme en un futur molt proper.

Inscriu-te

EC226 - El GPS de l'orientació a la clientela (Horta-Guinardó)

Monosessió presencial | Conductor: Grup Montaner

Els interessos i la forma d'expressar-los varien en funció de la orientació de les persones (resultats, mètode, relacions, seguretat). El GPS de l'orientació a la clientela és una eina pràctica que ajuda a entendre i conèixer l'orientació de les persones, i millora les relacions, tot facilitant la comunicació.

Inscriu-te

EC86 - Viatge amb brúixola pel laberint personal

Monosessió presencial | Conductor: Cristina Pérez

Et convidem a viure un viatge revelador pel teu laberint personal, on mitjançant el joc i la participació de tots els sentits, es genera un corrent de reflexió interna que et connecta amb el què realment ets i desitges en relació amb el teu desenvolupament personal i professional. Porta roba còmoda per experimentar en primera persona la presa de consciència!

Inscriu-te

EC232 - Creativitat: com despertar el costat dret del teu cervell

Monosessió presencial | Conductor: UTE BCN LAB

Moltes persones es consideren poc creatives. De fet, tots ho som en major o menor mesura però ho desconeixem. En aquesta sessió descobrirem alguns aspectes de com funciona el nostre cervell, així com i la nostra capacitat per ser creatius/ves, i sobretot com estimular i potenciar la nostra creativitat. Si pots somiar-ho, pots aconseguir-ho!

 
Properes edicions

EC231 - Observa't i traça el teu camí cap al lideratge efectiu

Monosessió presencial | Conductor: B&L Training People

Quin serà el següent pas? Traça un camí personal cap a l'excel·lència al teu lideratge. Mitjançant la dinàmica de la "roda del lideratge" t'acompanyarem a descobrir les teves fortaleses i a identificar el següent pas en el teu camí de millora continua. Descobreix-te, defineix un objectiu i planifica el teu full de ruta!

Inscriu-te

EC193 - Coneix el teu perfil negociador i fes-te un full de ruta

Monosessió presencial | Conductor: Grup Montaner

Vols saber quin és el tu perfil negociador? Quins són els ingredients que faciliten o dificulten negociar amb èxit? A més d'aprendre i millorar les tècniques de negociació, és important reconèixer les competències associades en establir un bon acord per a totes les parts. Elabora el teu propi pla d'acció en format "full de ruta", assessorat per un expert, per aplicar-lo a la teva vida diària.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE