Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Escola de competències

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

ON21 Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Aprèn a fer un ús eficaç del llenguatge verbal i no verbal en la teva comunicació oral dins el marc laboral.

Inscriu-te

ON18 Online - Treballa en companyia

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

En aquesta activitat et presentem diferents eines i hàbits a incorporar a l'hora de treballar coordinadament amb altres persones.

Inscriu-te

ON19 Online - Comunica't!

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

T'obrim les portes al món de la comunicació amb estratègies i eines útils per millorar les teves habilitats comunicatives.

Inscriu-te

ON23 Online - Argumentar per arribar a acords

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Negociació i argumentació efectiva: dos recursos fonamentals en la comunicació per aconseguir que tothom hi surti guanyant.

Inscriu-te

ON25 Online - Networking a les xarxes

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

La marca personal digital, com es construeix i quin és el seu pes en la nostra estratègia de networking en les xarxes socials.

Inscriu-te

ON20 Online - Els secrets de la comunicació escrita

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Necessites millorar les teves habilitats de comunicació escrita i digital? T'ensenyem a desenvolupar-les en el context laboral.

Inscriu-te

ON16 Online - Organitza el teu dia a dia

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Necessites eines pràctiques per millorar la teva planificació i organització a l'hora d'assolir els objectius marcats? Aquesta activitat és per a tu.

Inscriu-te

ON24 Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Coneix què és i què no és l'assertivitat, i les tècniques que et permetran actuar de manera assertiva en el context laboral.

Inscriu-te

ON17 Online - Treu temps al temps

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Adquireix eines útils i bons hàbits per millorar la teva eficiència i productivitat a la feina.

Inscriu-te

ON22 Online - L'empatia: escoltar per entendre's

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Saps com posar-te al lloc dels altres? Descobreix com utilitzar l'empatia i l'escolta activa, i endinsa't en els beneficis comunicatius que aporten.

Inscriu-te

EC229 - Aula Virtual - L'ADN del/la líder del segle XXI

Monosessió presencial | Conducció: B&L Training People

Descobreix com poder ser líder en els temps que estem vivint: amb aquesta activitat podràs analitzar (en directe) l'entorn actual i els reptes als que t'enfrontes a l'hora de liderar, la funció del lideratge a les organitzacions i a la societat i què necessites per liderar, sigui a tu mateix/a o al teu equip.

Inscriu-te

EC264 - Aula Virtual - Aprendre a aprendre a un ritme sostenible

Monosessió presencial | Conducció: El Despertador. Coaching i Recreació Personal

En aquesta activitat reflexionarem (en directe) sobre l'aprenentatge com a motor per sostenir el canvi, prendrem consciència de les diferents dimensions de l'aprenentatge i identificarem les claus necessàries per readaptar-nos el millor possible als escenaris incerts i complexes que ens envolten.

Inscriu-te

EC265 - Aula virtual - Creativitat per fer front a la incertesa (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: UTE BCN LAB

Davant situacions de risc i incertesa, sentim la pressió i és molt fàcil el bloqueig que ens impossibilita veure clar i poder arribar a noves solucions d'èxit. Amb les metodologies i tècniques adequades, desenvolupar la creativitat ens pot portar escenaris no previstos, originals i innovadors. Descobreix com desenvolupar-te en ambients adversos i d'incertesa, de manera pràctica.

Inscriu-te

EC263 - Aula Virtual - La teva xarxa què té, contactes o connexions?

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Actualment fer contactes és més fàcil, en part potenciat per les fantàstiques eines digitals que tenim. Però t'has parat un moment a pensar i analitzar si és adequada? Què tens, contactes o connexions? Apunta't a aquesta activitat on podràs comprovar-ho (en directe) amb un interessant exercici.

Inscriu-te

EC98 - Com gestionar els reptes professionals: el teu lideratge personal (x3)

Multisessió presencial | Conducció: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Tant si triem els reptes com si no ho fem, hem de tenir una visió clara, i generar l¿energia i la il·lusió necessàries per afrontar-los. Això és clau per exercir l¿autolideratge o lideratge personal. Treballarem tècniques de coaching que et poden ajudar a superar-los.

 
Properes edicions

EC228 - Coneix el teu perfil d'orientació a la clientela i fes-te un full de ruta

Monosessió presencial | Conducció: Grup Montaner

Si vols conèixer el teu perfil d'orientació a la clientela en aquest taller faràs el teu test GPS i, amb jocs de rol i dinàmiques, identificaràs els teus punts forts i febles per elaborar un full de ruta que t'ajudi a consolidar aquesta competència.

 
Properes edicions

EC260 - Soc flexible davant de la diversitat (Nou)

Multisessió presencial | Conducció: Arnau Gasull

El desenvolupament de la competència de flexibilitat i gestió del canvi ha esdevingut en els darrers anys un factor clau per als departaments de Recursos Humans alhora de cercar candidatures amb talent. Saber avaluar si som flexibles i sabem gestionar el canvi esdevé essencial davant d'una competència altament valorada a la feina i analitzada en detall durant els processos de selecció.

 
Properes edicions

EC190 - Analitza la teva estratègia de networking i planifica't

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Ja t'has adonat, possiblement fent el test "Competències.clau", que la competència del networking és fonamental per al teu desenvolupament professional, estiguis o no estiguis en recerca activa de feina. En aquesta activitat t'ajudarem a reflexionar sobre els resultats, practicar i potenciar els conceptes clau i, fins i tot, planificar les accions que portaràs a terme en un futur molt proper.

 
Properes edicions

EC257 - Pren el pols a la teva iniciativa (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Judit Viñas

En aquesta activitat prendràs consciència d¿aquells aspectes que disposes i d¿aquells factors que has d¿augmentar o incorporar per resoldre problemes de forma creativa, anticipar-te i crear oportunitats amb imaginació.

 
Properes edicions

EC247 - Desafia els teus reptes professionals

Monosessió presencial | Conducció: Montserrat Bordas

Hi ha neguits o circumstàncies a la teva vida professional que vols gestionar? En aquest taller podràs treballar aquelles situacions en les que et trobes reiteradament i que et desgasten emocionalment i a nivell de recursos personals. Mitjançant dinàmiques et podràs enriquir de diferents idees i punts de vista per tal superar aquests obstacles.

 
Properes edicions

EC251 - Com adaptar-se a nous entorns organitzatius de treball 3.0 (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: INGINIUM CONSULTORES SL

El món en constant canvi obliga a tenir capacitat d'adaptació, a col·laborar amb d'altres per a fer òptims els resultats, innovar i mantenir la competitivitat de l'empresa. En aquesta sessió abordarem els aspectes interpersonals que permeten fer més àgil un equip digital alhora que d'alt rendiment. És necessari saber identificar rols que poden canalitzar-se i de quina manera fer-ho.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE