Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Escola de competències

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

ON16 Online - Organitza el teu dia a dia

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Necessites eines pràctiques per millorar la teva planificació i organització a l'hora d'assolir els objectius marcats? Aquesta activitat és per a tu.

Inscriu-te

ON25 Online - Networking a les xarxes

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

La marca personal digital, com es construeix i quin és el seu pes en la nostra estratègia de networking en les xarxes socials.

Inscriu-te

ON22 Online - L'empatia: escoltar per entendre's

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Saps com posar-te al lloc dels altres? Descobreix com utilitzar l'empatia i l'escolta activa, i endinsa't en els beneficis comunicatius que aporten.

Inscriu-te

ON18 Online - Treballa en companyia

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

En aquesta activitat et presentem diferents eines i hàbits a incorporar a l'hora de treballar coordinadament amb altres persones.

Inscriu-te

ON17 Online - Treu temps al temps

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Adquireix eines útils i bons hàbits per millorar la teva eficiència i productivitat a la feina.

Inscriu-te

ON23 Online - Argumentar per arribar a acords

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Negociació i argumentació efectiva: dos recursos fonamentals en la comunicació per aconseguir que tothom hi surti guanyant.

Inscriu-te

ON21 Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Aprèn a fer un ús eficaç del llenguatge verbal i no verbal en la teva comunicació oral dins el marc laboral.

Inscriu-te

ON24 Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Coneix què és i què no és l'assertivitat, i les tècniques que et permetran actuar de manera assertiva en el context laboral.

Inscriu-te

ON19 Online - Comunica't!

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

T'obrim les portes al món de la comunicació amb estratègies i eines útils per millorar les teves habilitats comunicatives.

Inscriu-te

ON20 Online - Els secrets de la comunicació escrita

Monosessió online | Conducció: Barcelona Activa

Necessites millorar les teves habilitats de comunicació escrita i digital? T'ensenyem a desenvolupar-les en el context laboral.

Inscriu-te

EC221 - Lideratge: millora competencial per a dones professionals (x4)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training people

Tothom pot liderar, però no tothom ha de fer-ho de la mateixa manera. Descobreix el teu propi estil i practica habilitats de lideratge a través de la teva pròpia experiència, des d'una perspectiva transformadora. T'ajudarem a desmitificar la imatge convencional del lideratge, a veure't a tu mateixa com a líder en situacions concretes, a conèixer el teu potencial i també les eines i habilitats per millorar-lo

 
Properes edicions

EC169 - Autoconfiança: confia en el teu talent i sigues feliç (x3)

Multisessió presencial | Conducció: Geyser

L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per aconseguir donar un pas endavant i trobar la nostra millor versió. A partir de conèixer i connectar amb la nostra essència (missió, visió i valors), de ser conscients del nostre talent (creences, emocions, fortaleses) i d'aprendre d'allò que ha estat un èxit i del que no ens ha donat els resultats esperats, tindrem la capacitat de reptar-nos, passar a l'acció i aconseguir tot allò que ens proposem!

 

EC58 - Com gestionar les pors i les inseguretats (x2)

Multisessió presencial | Conducció: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Potencia l'autoconeixement, i així podràs modificar la resposta a les pors, passant de lluitar contra elles, a gestionar-les i potenciar l'autoconfiança.

 

EC133 - Comprendre per a que et comprenguin (x2)

Multisessió presencial | Conducció: Sandra Lafarga Lebey

L'empatia et pot ajudar en el foment de la confiança i poder personal. Les relacions de confiança comencen quan ets capaç descoltar sense jutjar, sense posar de la teva part, sense fer cap relació amb les teves experiències passades, sense pensar en el que diràs quan l'altre acabi de parlar... Comprèn el paradigma de l'altre per comunicar-te amb major eficàcia!

 

EC24 - Storytelling: el conte, eina de comunicació

Monosessió presencial | Conducció: Idei Consultores (Ivo Güell)

Els contes són una bona manera d'explicar coses i arribar a l'emoció de l'oient. Veurem com el conte ens pot ser útil per explicar allò que volem, utilitzant la narrativa i la creativitat per captivar el públic.

Inscriu-te

EC213 - D'oca a oca i actuo perquè em toca

Monosessió presencial | Conducció: Maria Antonia Carmona

Utilitzem el joc de l'oca com a base per: reflexionar de manera activa i divertida i potenciar la nostra iniciativa, davant dels diferents situacions, problemes i camins amb els que ens trobem en la nostra vida. Treballarem i aprendrem eines per poder afrontar-los, prendre decisions i resoldre dificultats amb efectivitat, treballant des de "El Triangle de l'èxit": analitzar, planificar i actuar.

Inscriu-te

EC156 - El joc de la diversitat: navegant per diferents entorns

Monosessió presencial | Conducció: El Despertador. Coaching i Recreació Personal

Davant dentorns cada cop més canviants, on intervenen nous actors amb mirades, valors, cultures o maneres de fer diferent, ens calen eines per gestionar la flexibilitat i gestió del canvi. Amb aquesta activitat podràs viure aquesta una nova situació i dissenyar les teves pròpies eines per gestionar-la i acceptar la integració com un fet positiu i enriquidor.

Inscriu-te

EC85 - La millora de les relacions interpersonals mitjançant l'Eneagrama (x3)

Multisessió presencial | Conducció: Essential Institute (by Cris Bolívar)

Mitjançant el model de l'Eneagrama i una metodologia de Coaching Essencial, es treballarà el desenvolupament i l'autoconeixement d'un/a mateix/a i dels/de les altres, per a l'autorealització i la millora de les relacions interpersonals.

Inscriu-te

EC57 - Self motivation: motiva't per a l'acció

Monosessió presencial | Conducció: Idei Consultores (Ivo Güell)

Amb aquest seminari et proposem conèixer les eines que tens al teu abast per automotivar-te amb força, impuls, i ganes de projectar-te cap al futur i cap a l'èxit.

 

EC14 - Assertivitat: base i tècniques (x2)

Multisessió presencial | Conducció: Nau Desenvolupament Professional

En aquesta activitat adquiriràs tècniques per saber-te moure des d'estils més passius o agressius de comunicació vers a comunicacions assertives.

Inscriu-te

EC192 - L'ABC de la negociació (x2)

Multisessió presencial | Conducció: Grup Montaner

Negociar és una tècnica a l'abast de qui vulgui aprendre-la. És una qüestió de conèixer els seus fonaments, les bases, i les regles del joc. En aquesta activitat podràs aplicar les eines bàsiques amb un cas pràctic, elaboraràs el full de ruta, i duràs a terme una negociació, sabent com fer-la avançar fins a l'acord final, usant les tècniques de la "Pedra/Paper/Tisores/Llapis".

Inscriu-te

EC157 - Kit de qualitat a la feina

Monosessió presencial | Conducció: Maria Antonia Carmona

Quins són els "lladres de qualitat" en el teu dia a dia? Què et pot fer perdre eficàcia i eficiència? Et presentem un kit que t'ajudarà a treballar amb ordre, evitar errors i optimitzar el teu treball diari. Es tracta de desenvolupar hàbits de treball efectius, que et permetran: evitar el desordre, el caos, la procrastinació, la pèrdua de temps i recursos. A més de sentir-te orgullós/a del teu treball i assolir la qualitat en l'acompliment del teu rol professional.

Inscriu-te

EC238 - Talent per reinventar-se (x3)

Multisessió presencial | Conducció: Enebra

Si has decidit reinventar-te després de qüestionar-te la teva carrera professional per circumstàncies diverses, et convidem a aquesta activitat que t'ajudarà a connectar-te amb el teu talent i explorar tots els recursos que tens a l'abast.

Inscriu-te

EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Horta-Guinardó)

Monosessió presencial | Conducció: SC2 Formació

Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com comuniques i que hauries de fer per comunicar-te millor.

Inscriu-te

EC249 - Competències per treballar digitalment en equips àgils (x2) (Nou)

Multisessió presencial | Conducció: Grup Humannova

En aquest curs veurem i entrenarem les competències necessàries per moure'ns en els marcs de treballs àgils (Design Thinking, Kanban, Scrum, Lean...) amb l'objectiu d'alinear els nostres comportaments amb l'agilitat. Coneixerem aquestes metodologies i conceptes, que ens exigeixen ser molt competents per garantir l'èxit en un equip d'alt rendiment.

Inscriu-te

EC97 - Introducció a la PNL i les seves aplicacions en l'entorn organitzacional (x3)

Multisessió presencial | Conducció: Optim TRAINING

Aquest programa introductori de PNL posa a la teva disposició les tècniques més actuals i efectives per desenvolupar la comunicació, creativitat, flexibilitat, orientació a l'èxit en l'entorn laboral.

Inscriu-te

EC231 - Observa't i traça el teu camí cap al lideratge efectiu

Monosessió presencial | Conducció: B&L Training People

Quin serà el següent pas? Traça un camí personal cap a l'excel·lència al teu lideratge. Mitjançant la dinàmica de la "roda del lideratge" t'acompanyarem a descobrir les teves fortaleses i a identificar el següent pas en el teu camí de millora continua. Descobreix-te, defineix un objectiu i planifica el teu full de ruta!

Inscriu-te

EC100 - Kit de gestió emocional en temps de canvi (x2)

Multisessió presencial | Conducció: El Despertador. Coaching i Recreació Personal

La incertesa ens obliga a ser eficaços també emocionalment. Vine a aquest taller participatiu i descobreix com aprofitar al teu favor l'energia pròpia de cada emoció.

Inscriu-te

EC226 - El GPS de l'orientació a la clientela (Nou Barris)

Monosessió presencial | Conducció: Grup Montaner

Els interessos i la forma d'expressar-los varien en funció de la orientació de les persones (resultats, mètode, relacions, seguretat). El GPS de l'orientació a la clientela és una eina pràctica que ajuda a entendre i conèixer l'orientació de les persones, i millora les relacions, tot facilitant la comunicació.

Inscriu-te

EC90 - Gestió de les nostres respostes emocionals (x2)

Multisessió presencial | Conducció: Salto con Red

Avui dia és fonamental saber gestionar les nostres respostes emocionals amb els altres i amb nosaltres mateixos per tal de donar la nostra millor versió. Una correcta gestió de les emocions ens permetrà tenir més possibilitats d'èxit professional i gaudir d'unes relacions de millor qualitat.

Inscriu-te

EC134 - Qui és "l'altre"?: claus per millorar les relacions professionals

Monosessió presencial | Conducció: Salto con red

Habitualment las relacions interpersonals s'estableixen des de la perspectiva pròpia sense considerar el punt de vista de "l'altre", el que provoca distanciament o rebuig. No obstant, és precisament a través de "l'altra persona" quan arribem a conèixer-nos a nosaltres mateixos. Entendre les necessitats de l'altra persona ens permetrà desenvolupar les relacions professionals més efectives i saludables.

Inscriu-te

EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Sant Andreu)

Monosessió presencial | Conducció: SC2 Formació

Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com comuniques i que hauries de fer per comunicar-te millor.

 
Properes edicions

EC210 - El poder de l'estratègia i el missatge en la comunicació (x2)

Multisessió presencial | Conducció: SC2 Formació

Si ja coneixes quins són els elements fonamentals per comunicar bé i vols pujar un esglaó més en la teva excel·lència comunicativa, aquest és el teu curs. Aprendràs a aplicar la teva competència utilitzant correctament els propis recursos. La finalitat és crear la teva pròpia estratègia comunicativa utilitzant les eines necessàries per tal d¿escollir el teu millor missatge.

Inscriu-te

EC193 - Coneix el teu perfil negociador i fes-te un full de ruta

Monosessió presencial | Conducció: Grup Montaner

Vols saber quin és el tu perfil negociador? Quins són els ingredients que faciliten o dificulten negociar amb èxit? A més d'aprendre i millorar les tècniques de negociació, és important reconèixer les competències associades en establir un bon acord per a totes les parts. Elabora el teu propi pla d'acció en format "full de ruta", assessorat per un expert, per aplicar-lo a la teva vida diària.

Inscriu-te

EC234 - Aplica la teva creativitat d'acord al teu test de competències

Monosessió presencial | Conducció: UTE BCN LAB

Saber aplicar el teu potencial creatiu d'acord amb uns objectius clars és clau per donar el millor de tu. En aquesta sessió realitzaràs el test de competències i canalitzaràs el teu potencial creatiu amb l'objectiu d'afinar l'estratègia en el desenvolupament de la teva carrera professional.

Inscriu-te

EC180 - Comunico correctament?

Monosessió presencial | Conducció: SC2 Formació

Sóc una persona que comunica correctament? Utilitzo les paraules, expressions i elements de la comunicació de forma correcta per tal de comunicar-me bé? Amb aquest taller podràs analitzar les habilitats i actituds que cal tenir per comunicar correctament.

Inscriu-te

EC79 - Autocontrol i gestió de conflictes (x2)

Multisessió presencial | Conducció: Psicotec

Et capacitarem per mantenir les pròpies emocions sota control i evitar reaccions negatives davant de situacions d'estrès, provocacions, oposició o hostilitat per part d'altres.

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE