Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Escola de competències

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

ON37 Online - Les habilitats més valorades per les empreses

Monosessió | Conducció: BARCELONA ACTIVA

En aquest webinar reflexionarem sobre com està canviant l'entorn laboral respecte a les competències clau, també anomenades competències "toves" o "soft", que són les que tenen a veure amb el desenvolupament de les habilitats personals. En l'actualitat, en les ofertes de feina, cada cop està adquirint més rellevància la demanda de persones amb unes competències clau específiques per al lloc de feina. Quines són aquestes competències o com presentar-les a l'entrevista de selecció són alguns dels conceptes que es desenvolupen en aquesta sessió.

Inscriu-te

ON18 Online - Treballa en companyia

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

En aquesta activitat et presentem diferents eines i hàbits a incorporar a l'hora de treballar coordinadament amb altres persones.

Inscriu-te

ON23 Online - Argumentar per arribar a acords

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Negociació i argumentació efectiva: dos recursos fonamentals en la comunicació per aconseguir que tothom hi surti guanyant.

Inscriu-te

ON30 Online - Les claus del treball col·laboratiu eficaç remot i en xarxa

Monosessió | Conducció: BARCELONA ACTIVA

En l'era digital s'han desenvolupat noves maneres de treballar i organitzar-se. Treball en xarxa, col·laboratiu o treball en remot són alguns dels nous conceptes que han vingut de la mà de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. En aquest curs veuràs què caracteritza a aquestes noves formes de treball i quines són les competències que es precisen per treure el màxim rendiment a la teva feina i als teus objectius.

Inscriu-te

ON16 Online - Organitza el teu dia a dia

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Necessites eines pràctiques per millorar la teva planificació i organització a l'hora d'assolir els objectius marcats? Aquesta activitat és per a tu.

Inscriu-te

ON22 Online - L'empatia: escoltar per entendre's

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Saps com posar-te al lloc dels altres? Descobreix com utilitzar l'empatia i l'escolta activa, i endinsa't en els beneficis comunicatius que aporten.

Inscriu-te

ON24 Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Coneix què és i què no és l'assertivitat, i les tècniques que et permetran actuar de manera assertiva en el context laboral.

Inscriu-te

ON32 Online - Com treballar a distància o teletreballar de forma eficaç

Monosessió | Conducció: BARCELONA ACTIVA

Des de la pandèmia sha viscut una gran transformació quant a la gestió del temps i el lloc des don treballem. Son moltes les persones que han traslladat l'oficina a casa, i els límits entre els àmbits personal i professional sovint s'han vist desdibuixats. Les veus expertes auguren una convivència entre el treball presencial i a distància en un futur no gaire llunyà. En aquest webinar reflexionarem sobre alguns dels aspectes clau per guanyar en eficàcia i productivitat teletreballant. Veurem com fer del temps un aliat, deixant enrere mals hàbits i lladres del temps. Aprendrem a planificar i gestionar interrupcions i imprevistos i a organitzar-nos quan l'oficina és ara a casa nostra.

Inscriu-te

ON17 Online - Treu temps al temps

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Adquireix eines útils i bons hàbits per millorar la teva eficiència i productivitat a la feina.

Inscriu-te

ON25 Online - Networking a les xarxes

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

La marca personal digital, com es construeix i quin és el seu pes en la nostra estratègia de networking en les xarxes socials.

Inscriu-te

ON19 Online - Comunica't!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

T'obrim les portes al món de la comunicació amb estratègies i eines útils per millorar les teves habilitats comunicatives.

Inscriu-te

ON21 Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Aprèn a fer un ús eficaç del llenguatge verbal i no verbal en la teva comunicació oral dins el marc laboral.

Inscriu-te

EC321 - Aula Virtual - Organitza't en un entorn nou i multitasca (Nou)

Monosessió | Conducció: Be Up Flow

En un entorn multitasca, amb diferents canals de comunicació i infinitat d'eines analògiques i digitals és difícil centrar-se. Desenvolupa les competències per poder fer simple allò complex, en directe, a través d'aquest taller! Guanyaràs en autoorganització, amb tècniques de treball i eines digitals per ser més eficient en el teu dia a dia.

Inscriu-te

EC288 - Aula virtual - Competències per treballar en marcs àgils

Monosessió | Conducció: Inginium

Tenir la capacitat de ser àgil, adaptar-se i treballar en equips d'alt rendiment en format híbrid és essencial per mantenir la competitivitat en un futur incert i volàtil. En aquesta sessió abordarem, en directe, els aspectes que permeten fer més àgil a un equip digital, aconseguint una ràpida resposta al canvi i al risc.  

Inscriu-te

EC300 - L'empatia: l'art de comprendre emocions

Monosessió | Conducció: Talentágora

Per què és tan important l'empatia? Què significa realment ser una persona empàtica? Ser capaç d'observar, interpretar i entendre els sentiments, idees i situació de la persona amb la qual ens comuniquem? Llavors, quines són les diferències entre l'empatia, la simpatia i la compassió? Quins són els trets i exemples de l'empatia emocional? Vols descobrir-ho? Vine i participa d'aquesta activitat!

Inscriu-te

EC319 - Aula Virtual - La proactivitat com a clau en la influència i el lideratge (Nou)

Monosessió | Conducció: DISI TALENT BCN S.L.

Identifica el teu poder d'influència, actuant de forma proactiva, com a clau de les competències del/la líder. Quan identifiquis el que sí que pots fer, desenvoluparàs la capacitat de passar a l'acció. Vols liderar o auto-liderar-te de forma proactiva?

Inscriu-te

EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes

Monosessió | Conducció: Rosaura Alastruey

Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte, esdevindrà un abans i un després en el teu camí professional.

Inscriu-te

EC255 - Aula Virtual - Converteix els problemes en oportunitats a través de la iniciativa

Monosessió | Conducció: Judith Viñas

La situació viscuda els darrers mesos ens ha portat a situacions no previstes o desitjades. Amb aquesta activitat veuràs com, desenvolupant una actitud proactiva des de la iniciativa, pots trobar resposta a aquestes situacions. Avaluant accions amb responsabilitat i sentit crític.  

Inscriu-te

EC263 - Aula Virtual - La teva xarxa què té, contactes o connexions?

Monosessió | Conducció: Rosaura Alastruey

Actualment fer contactes és més fàcil, en part potenciat per les fantàstiques eines digitals que tenim. Però t'has parat un moment a pensar i analitzar si és adequada? Què tens, contactes o connexions? Apunta't a aquesta activitat on podràs comprovar-ho (en directe) amb un interessant exercici.  

Inscriu-te

EC258 - Adapta't a la flexibilitat en 4 passos

Monosessió | Conducció: Arnau Gasull Fernandez

Les persones necessitem, cada cop més, ser flexibles per tal de poder adaptar-nos el més ràpid i millor possible davant dels canvis i complexitats que es produeixen en el nostre entorn laboral. Aprendre a ser més flexibles enfortirà la nostra capacitat d'adaptació i gestió del canvi, i a afrontar els reptes professionals amb èxit.  

Inscriu-te

EC320 - Treballa de forma més àgil i fluïda (Nou)

Monosessió | Conducció: Be Up Flow

Introdueix-te a la cultura i a les metodologies Agile, la forma de treballar més utilitzada i aplicables que s'està implementant a les organitzacions. Vivim en un context canviant, imprevisible i moltes vegades caòtic i ara més que mai hem d'adquirir unes competències personals diferents per ajudar-nos a ser més adaptables.

Inscriu-te

EC315 - Tens controlada la teva comunicació no verbal? (Nou)

Monosessió | Conducció: UTE MAKE THINGS HAPPEN

La comunicació no verbal ens pots ajudar en moltes situacions: des d'una entrevista de feina o una promoció professional fins a resoldre el conflicte amb algú de la feina. Aprèn què estem comunicant segons els gestos i actes no verbals, l'efecte que tenen les emocions i com treure-li partit.

Inscriu-te

EC318 - Un pas més cap a l'assertivitat del lideratge (Nou)

Monosessió | Conducció: DISI TALENT BCN S.L.

En aquest taller reflexionarem sobre la comunicació agressiva i assertiva del/la líder. L'objectiu és que coneguis i practiquis els quatre components d'aquest model comunicatiu, des de la descripció objectiva dels fets a la formulació adequada de peticions i no exigències.

Inscriu-te

EC316 - Aula Virtual - Comunicació i PNL (Nou)

Monosessió | Conducció: UTE MAKE THINGS HAPPEN

La Programació Neuro Lingüística ens aporta moltes eines per entendre com ens comuniquem amb les altres persones i amb nosaltres mateixos/es. En aquest taller descobrirem com captem la realitat i entenem allò que va passant.

Inscriu-te

EC267 - Aula Virtual - La clau mestra per tractar amb públic

Monosessió | Conducció: Grup Montaner Associados

Si treballes o vols treballar amb públic, no importa en quina forma, necessites una brúixola que t'orienti en com relacionar-te amb cada tipus de persona. En aquest seminari aprendràs a fer servir una tècnica molt pràctica sobre la base de les 4 orientacions bàsiques que tenim les persones. Així sabràs, en menys de 3 minuts, com tractar cada persona perquè aquesta relació sigui fluida i satisfactòria per a totes les parts.  

Inscriu-te

EC279 - Aula Virtual - Introdueix-te en el networking i potencia la teva vida professional

Monosessió | Conducció: Rosaura Alastruey

En aquests moments, i més que mai, el networking és una competència bàsica per potenciar la carrera professional. Però saps realment què és i què no és? Coneixes les seves premisses i com començar a treballar de manera estratègica? Apunta't a aquesta activitat i coneix, en directe, com el networking et pot ajudar.  

Inscriu-te

EC252 - Dansant amb les diferents maneres d'aprendre

Monosessió | Conducció: El despertador. Coaching i Recreació Personal

Aquesta activitat és una invitació per viure i conèixer en primera persona la diversitat en les modalitats d'aprenentatge. Ho farem identificant les nostres disposicions per aprendre i viatjant per les diferents intel·ligències. Podrem comprendre quines són més predominants en nosaltres i quines més podem incorporar com a recurs per tal de fer front als diferents reptes que ens proposem.  

Inscriu-te

EC280 - Aula Virtual - Comunicació virtual efectiva

Monosessió | Conducció: Jovihol 56

El teletreball i les reunions virtuals van arribar inesperadament, i s'han establert com a una nova forma de comunicar-nos i relacionar-nos amb la nostra clientela, companys/es o equips de treball. És per això que es fa important utilitzar a favor nostre tots els codis d'imatge i els factors que intervenen en una videoconferència per a mantenir i refermar la nostra credibilitat i professionalitat.

Inscriu-te

EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte (Horta Guinardó)

Monosessió | Conducció: Grup Montaner Associados

Et sents sota pressió si et diuen "hem de negociar-ho"? Penses que, si et demanen negociar alguna cosa, van per tu? Saps per on començar, sense pressió? El principi de qualsevol negociació és prendre consciència que tens una cosa interessant a oferir. En aquesta activitat d'iniciació a la negociació, descobriràs les primeres pautes per negociar sense por.

Inscriu-te

EC283 - Aula Virtual - Innova 3DX: com fomentar l'actitud innovadora - Persones, projecte i motivació

Monosessió | Conducció: UTE Bcn Lab

Tothom, necessita incorporar a la pràctica una actitud innovadora per tal de fer front a aquest context tant volàtil i incert i poder sortir endavant. Independentment de la nostra posició, situació o activitat, fomentar el comportament innovador en les dimensions persones-projecte-motivació esdevé clau. Mirem més enllà de la supervivència i encarem el futur amb il·lusió.   

Inscriu-te

EC314 - Comunicació per ser feliç i prevenir conflictes (Nou)

Monosessió | Conducció: UTE MAKE THINGS HAPPEN

Molts dels problemes que tenim venen d'una comunicació inadequada, ineficient. Si sabem comunicar-nos d'una forma correcta, ens estalviarem molts problemes i aconseguirem millor allò que volem. En aquesta activitat, coneixeràs allò que és necessari per una bona comunicació, quines són les barreres i com superar-les.

Inscriu-te

EC278 - Aula Virtual - Descobreix l'orientació a l'assoliment i aconsegueix els teus objectius

Monosessió | Conducció: Nau Desenvolupament Professional

Tens clar què vols, i no sempre ho aconsegueixes? Et cal formular millor els objectius, aplicar estratègies o prioritzar accions? Amb aquesta activitat tindràs (en directe) un primer contacte amb la competència d'orientació a l'assoliment, que és la que permet aconseguir fer correctament la tasca que et proposis.   

Inscriu-te

EC294 - Del conflicte a l'oportunitat

Monosessió | Conducció: Jovihol 56

Sovint pensem que altres persones no ens entenen i ens sentim frustrats/des perquè el que en principi semblava una bona idea es converteix en un focus de conflicte. La majoria de vegades el problema no està en la idea en si, sinó en la forma de comunicar-la. Saber com exposar les idees, crítiques, consells o precs perquè la persona els rebi de bon grat,farà que el diàleg esdevingui més constructiu!

Inscriu-te

EC262 - Aula Virtual - Gestió del canvi amb resiliència (x2)

Multisessió | Conducció: Arnau Gasull Fernandez

El nou paradigma laboral i social ens fa viure els canvis, reptes i contratemps amb dificultats, i generant-nos por, inseguretat i estrès. El cultiu de la resiliència ens ajuda a enfortir la nostra capacitat de flexibilitat i gestió del canvi, i a resistir millor Els diferents obstacles amb què ens trobem. Descobreix-ho en directe!

Inscriu-te

EC86 - Autoconfiança i intuïció: la brúixola interior

Monosessió | Conducció: Niu de projectes (Cristina Pérez&Charo Hesse)

Amb aquesta activitat et proposem que t'aturis, per una estona, i exploris racó a racó, i amb confiança tots els passadissos de la teva realitat interior. Deixa't emportar per la brúixola de la teva intuïció i oblida't de les inseguretats que, sovint, t'allunyen del camí de la realització professional. Vine amb roba còmoda per experimentar!  

Inscriu-te

EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Sant Andreu)

Monosessió | Conducció: Rosaura Alastruey

Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte, esdevindrà un abans i un després en el teu camí professional.  

Inscriu-te

EC255 - Converteix els problemes en oportunitats a través de la iniciativa (Sant Andreu)

Monosessió | Conducció: Judith Viñas

Tenir iniciativa suposa desenvolupar una actitud proactiva, sent capaç d'imaginar, emprendre i avaluar accions amb creativitat, responsabilitat i sentit crític. Amb aquesta activitat introductòria veuràs com, amb aquestes condicions, convertim els problemes en oportunitats.  

 
Properes edicions

EC154 - Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

Multisessió | Conducció: Breaktru Management (Mitch Berman)

In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation.  

 
Properes edicions

EC222 - Negociació: millora competencial per a dones professionals (x5)

Multisessió | Conducció: Grup Montaner Associados

En un món on la igualtat d'oportunitats entre homes i dones encara no està assolida, les diferències es fan més paleses al món empresarial i, especialment, en els processos de negociació. Buscar acords satisfactoris per a les parts i apropar posicions davant situacions de conflicte en les relacions interpersonals és clau en el context laboral. En aquesta activitat descobriràs com posar en valor les teves habilitats negociadores i millorar el teu perfil negociador.

 
Properes edicions

EC295 - Aula Virtual - Augmenta el teu arsenal persuasiu

Monosessió | Conducció: Oscar Fernandez Orellana

En aquest taller aprendràs un conjunt de recursos i tècniques amb què aconseguir ser més convincent i persuasiu/va. Aprèn com convèncer, com connectar amb altres persones, com plantejar idees i objeccions sense generar rebuig o com fer que les teves propostes sonin sòlides i tot, d'una manera pràctica i aplicable de forma immediata.

 
Properes edicions

EC277 - Aula Virtual - Regulació emocional en la societat líquida

Monosessió | Conducció: Niu de projectes (Cristina Pérez&Charo Hesse)

L'entorn professional sovint ens confronta amb una allau d'emocions i sentiments de difícil autocontrol, que si no les sabem gestionar, ens podem abocar a patir el maleït estrès. Aquest aprenentatge és clau per ser més conscients dels factors que incideixen en el nostre estat d'ànim i afrontar amb maduresa els reptes de la vida professional. Aborda'l, en directe, amb aquest seminari!   

 
Properes edicions

EC289 - Aula Virtual - Geometria variable de l'autoconfiança

Monosessió | Conducció: Niu de projectes (Cristina Pérez&Charo Hesse)

L'entorn professional sovint ens confronta amb les nostres pors i inseguretats. L'autoconfiança constitueix el principal aliment de la nostra psique. Sense confiança ens sentim mancats de valor i empenta per actuar; amb la seva energia, ens inunda una onada de benestar i força que ens fa enlluernar. Treballa-ho, en directe, amb aquesta activitat!  

 
Properes edicions

EC278 - Descobreix l'orientació a l'assoliment i aconsegueix els teus objectius

Monosessió | Conducció: Nau Desenvolupament Professional

Tens clar què vols, i no sempre ho aconsegueixes? Et cal formular millor els objectius, aplicar estratègies o prioritzar accions? Amb aquesta activitat tindràs un primer contacte amb la competència d'orientació a l'assoliment, que és la que permet aconseguir fer correctament la tasca que et proposis.    

 
Properes edicions

EC276 - Aula Virtual - La recepta per construir un equip eficaç

Monosessió | Conducció: Talentágora

Vols saber quins són els ingredients essencials per construir un equip eficaç? I conèixer les 5 "C"? Has observat mai a l'equip des d'un enfocament 3D? Aprèn això (en directe) i també com una actitud proactiva compartida, manté a l'equip dins del cercle de la influència. T'oferirem la recepta per inspirar, créixer i generar un clima de confiança i complicitat entre les persones integrants de l'equip.

 
Properes edicions

EC317 - Aula Virtual - El nou lideratge (Nou)

Monosessió | Conducció: DISI TALENT BCN S.L.

Analitza l'entorn actual i els reptes als quals t'enfrontes a l'hora de voler liderar, així com les noves funcions del lideratge en les organitzacions i en la societat. Saps què necessites per liderar, sigui a tu mateix/a, al teu equip o a persones amb les quals has de treballar de forma híbrida?

 
Properes edicions

EC232 - Creativitat: com potenciar el costat dret del cervell per a la consecució d'objectius

Monosessió | Conducció: UTE Bcn Lab

Moltes persones es consideren poc creatives. De fet, tots ho som en major o menor mesura, però ho desconeixem. En aquesta sessió descobrirem un decàleg com a punt de partida per saber com fixar els nostres objectius, així com un recull de 3 eines clau que ens ajudaran a estimular i potenciar la nostra creativitat. Si pots somiar-ho, pots aconseguir-ho!  

 
Properes edicions

EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

Multisessió | Conducció: Breaktru Management (Mitch Berman)

Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve results.

 
Properes edicions

EC266 - Emocions saludables en temps d'incertesa

Monosessió | Conducció: Niu de projectes (Cristina Pérez&Charo Hesse)

En moments d'incertesa laboral, les emocions vinculades a la necessitat bàsica de supervivència i seguretat poden emergir de manera més abrupta i reactiva. Per fer front amb més calma als nous reptes professionals, caldrà fer una mirada atenta per identificar els desencadenants (interns - externs) implicats en el nostre sentir i desenvolupar més recursos.  

 
Properes edicions

EC269 - Aula Virtual - Empatia: la clau per entendre altres persones

Monosessió | Conducció: Talentágora

Es parla molt de l'empatia, però què és realment? És una competència innata? Una actitud? L'empatia és un puntal de les relacions humanes i fonamental per moure'ns amb èxit tant en l'àmbit personal com professional. Les persones empàtiques tenen més probabilitats de ser felices, es comuniquen millor i saben establir relacions de qualitat. Descobreix-ho en directe en aquesta activitat.  

 
Properes edicions

EC268 - Aula Virtual - Tu també pots negociar les teves condicions laborals, si saps com

Monosessió | Conducció: Grup Montaner Associados

Les negociacions laborals sovint provoquen inseguretat i estrès. A través d'aquesta activitat en directe coneixeràs les principals situacions que pots viure i t'aportarem consells pràctics per resoldre'ls de forma efectiva, a partir dels teus propis exemples. Només cal que facis clic a l'enllaç i triïs el tema que vols tractar a la sessió.  

 
Properes edicions
Veure més activitats

ON37 Online - Les habilitats més valorades per les empreses

Monosessió | Conducció: BARCELONA ACTIVA

En aquest webinar reflexionarem sobre com està canviant l'entorn laboral respecte a les competències clau, també anomenades competències "toves" o "soft", que són les que tenen a veure amb el desenvolupament de les habilitats personals. En l'actualitat, en les ofertes de feina, cada cop està adquirint més rellevància la demanda de persones amb unes competències clau específiques per al lloc de feina. Quines són aquestes competències o com presentar-les a l'entrevista de selecció són alguns dels conceptes que es desenvolupen en aquesta sessió.

Inscriu-te

ON18 Online - Treballa en companyia

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

En aquesta activitat et presentem diferents eines i hàbits a incorporar a l'hora de treballar coordinadament amb altres persones.

Inscriu-te

ON23 Online - Argumentar per arribar a acords

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Negociació i argumentació efectiva: dos recursos fonamentals en la comunicació per aconseguir que tothom hi surti guanyant.

Inscriu-te

ON30 Online - Les claus del treball col·laboratiu eficaç remot i en xarxa

Monosessió | Conducció: BARCELONA ACTIVA

En l'era digital s'han desenvolupat noves maneres de treballar i organitzar-se. Treball en xarxa, col·laboratiu o treball en remot són alguns dels nous conceptes que han vingut de la mà de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. En aquest curs veuràs què caracteritza a aquestes noves formes de treball i quines són les competències que es precisen per treure el màxim rendiment a la teva feina i als teus objectius.

Inscriu-te

ON16 Online - Organitza el teu dia a dia

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Necessites eines pràctiques per millorar la teva planificació i organització a l'hora d'assolir els objectius marcats? Aquesta activitat és per a tu.

Inscriu-te

ON22 Online - L'empatia: escoltar per entendre's

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Saps com posar-te al lloc dels altres? Descobreix com utilitzar l'empatia i l'escolta activa, i endinsa't en els beneficis comunicatius que aporten.

Inscriu-te

ON24 Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Coneix què és i què no és l'assertivitat, i les tècniques que et permetran actuar de manera assertiva en el context laboral.

Inscriu-te

ON32 Online - Com treballar a distància o teletreballar de forma eficaç

Monosessió | Conducció: BARCELONA ACTIVA

Des de la pandèmia sha viscut una gran transformació quant a la gestió del temps i el lloc des don treballem. Son moltes les persones que han traslladat l'oficina a casa, i els límits entre els àmbits personal i professional sovint s'han vist desdibuixats. Les veus expertes auguren una convivència entre el treball presencial i a distància en un futur no gaire llunyà. En aquest webinar reflexionarem sobre alguns dels aspectes clau per guanyar en eficàcia i productivitat teletreballant. Veurem com fer del temps un aliat, deixant enrere mals hàbits i lladres del temps. Aprendrem a planificar i gestionar interrupcions i imprevistos i a organitzar-nos quan l'oficina és ara a casa nostra.

Inscriu-te

ON17 Online - Treu temps al temps

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Adquireix eines útils i bons hàbits per millorar la teva eficiència i productivitat a la feina.

Inscriu-te

ON25 Online - Networking a les xarxes

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

La marca personal digital, com es construeix i quin és el seu pes en la nostra estratègia de networking en les xarxes socials.

Inscriu-te

ON19 Online - Comunica't!

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

T'obrim les portes al món de la comunicació amb estratègies i eines útils per millorar les teves habilitats comunicatives.

Inscriu-te

ON21 Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

Monosessió | Conducció: Barcelona Activa

Aprèn a fer un ús eficaç del llenguatge verbal i no verbal en la teva comunicació oral dins el marc laboral.

Inscriu-te
Veure més activitats

EC300 - L'empatia: l'art de comprendre emocions

Monosessió | Conducció: Talentágora

Per què és tan important l'empatia? Què significa realment ser una persona empàtica? Ser capaç d'observar, interpretar i entendre els sentiments, idees i situació de la persona amb la qual ens comuniquem? Llavors, quines són les diferències entre l'empatia, la simpatia i la compassió? Quins són els trets i exemples de l'empatia emocional? Vols descobrir-ho? Vine i participa d'aquesta activitat!

Inscriu-te

EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes

Monosessió | Conducció: Rosaura Alastruey

Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte, esdevindrà un abans i un després en el teu camí professional.

Inscriu-te

EC258 - Adapta't a la flexibilitat en 4 passos

Monosessió | Conducció: Arnau Gasull Fernandez

Les persones necessitem, cada cop més, ser flexibles per tal de poder adaptar-nos el més ràpid i millor possible davant dels canvis i complexitats que es produeixen en el nostre entorn laboral. Aprendre a ser més flexibles enfortirà la nostra capacitat d'adaptació i gestió del canvi, i a afrontar els reptes professionals amb èxit.  

Inscriu-te

EC320 - Treballa de forma més àgil i fluïda (Nou)

Monosessió | Conducció: Be Up Flow

Introdueix-te a la cultura i a les metodologies Agile, la forma de treballar més utilitzada i aplicables que s'està implementant a les organitzacions. Vivim en un context canviant, imprevisible i moltes vegades caòtic i ara més que mai hem d'adquirir unes competències personals diferents per ajudar-nos a ser més adaptables.

Inscriu-te

EC315 - Tens controlada la teva comunicació no verbal? (Nou)

Monosessió | Conducció: UTE MAKE THINGS HAPPEN

La comunicació no verbal ens pots ajudar en moltes situacions: des d'una entrevista de feina o una promoció professional fins a resoldre el conflicte amb algú de la feina. Aprèn què estem comunicant segons els gestos i actes no verbals, l'efecte que tenen les emocions i com treure-li partit.

Inscriu-te

EC318 - Un pas més cap a l'assertivitat del lideratge (Nou)

Monosessió | Conducció: DISI TALENT BCN S.L.

En aquest taller reflexionarem sobre la comunicació agressiva i assertiva del/la líder. L'objectiu és que coneguis i practiquis els quatre components d'aquest model comunicatiu, des de la descripció objectiva dels fets a la formulació adequada de peticions i no exigències.

Inscriu-te

EC252 - Dansant amb les diferents maneres d'aprendre

Monosessió | Conducció: El despertador. Coaching i Recreació Personal

Aquesta activitat és una invitació per viure i conèixer en primera persona la diversitat en les modalitats d'aprenentatge. Ho farem identificant les nostres disposicions per aprendre i viatjant per les diferents intel·ligències. Podrem comprendre quines són més predominants en nosaltres i quines més podem incorporar com a recurs per tal de fer front als diferents reptes que ens proposem.  

Inscriu-te

EC191 - Negociar, vèncer o convèncer? Un primer contacte (Horta Guinardó)

Monosessió | Conducció: Grup Montaner Associados

Et sents sota pressió si et diuen "hem de negociar-ho"? Penses que, si et demanen negociar alguna cosa, van per tu? Saps per on començar, sense pressió? El principi de qualsevol negociació és prendre consciència que tens una cosa interessant a oferir. En aquesta activitat d'iniciació a la negociació, descobriràs les primeres pautes per negociar sense por.

Inscriu-te

EC314 - Comunicació per ser feliç i prevenir conflictes (Nou)

Monosessió | Conducció: UTE MAKE THINGS HAPPEN

Molts dels problemes que tenim venen d'una comunicació inadequada, ineficient. Si sabem comunicar-nos d'una forma correcta, ens estalviarem molts problemes i aconseguirem millor allò que volem. En aquesta activitat, coneixeràs allò que és necessari per una bona comunicació, quines són les barreres i com superar-les.

Inscriu-te

EC294 - Del conflicte a l'oportunitat

Monosessió | Conducció: Jovihol 56

Sovint pensem que altres persones no ens entenen i ens sentim frustrats/des perquè el que en principi semblava una bona idea es converteix en un focus de conflicte. La majoria de vegades el problema no està en la idea en si, sinó en la forma de comunicar-la. Saber com exposar les idees, crítiques, consells o precs perquè la persona els rebi de bon grat,farà que el diàleg esdevingui més constructiu!

Inscriu-te

EC86 - Autoconfiança i intuïció: la brúixola interior

Monosessió | Conducció: Niu de projectes (Cristina Pérez&Charo Hesse)

Amb aquesta activitat et proposem que t'aturis, per una estona, i exploris racó a racó, i amb confiança tots els passadissos de la teva realitat interior. Deixa't emportar per la brúixola de la teva intuïció i oblida't de les inseguretats que, sovint, t'allunyen del camí de la realització professional. Vine amb roba còmoda per experimentar!  

Inscriu-te

EC174 - Networking: més que fer i mantenir contactes (Sant Andreu)

Monosessió | Conducció: Rosaura Alastruey

Saps que el networking és molt més que conèixer persones que et puguin ser útils professionalment? Vols descobrir i treballar bones pràctiques per gestionar aquesta competència a Barcelona? Inicia't en aquesta forma de ser estratègica que, sens dubte, esdevindrà un abans i un després en el teu camí professional.  

Inscriu-te

EC255 - Converteix els problemes en oportunitats a través de la iniciativa (Sant Andreu)

Monosessió | Conducció: Judith Viñas

Tenir iniciativa suposa desenvolupar una actitud proactiva, sent capaç d'imaginar, emprendre i avaluar accions amb creativitat, responsabilitat i sentit crític. Amb aquesta activitat introductòria veuràs com, amb aquestes condicions, convertim els problemes en oportunitats.  

 
Properes edicions

EC154 - Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

Multisessió | Conducció: Breaktru Management (Mitch Berman)

In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation.  

 
Properes edicions

EC222 - Negociació: millora competencial per a dones professionals (x5)

Multisessió | Conducció: Grup Montaner Associados

En un món on la igualtat d'oportunitats entre homes i dones encara no està assolida, les diferències es fan més paleses al món empresarial i, especialment, en els processos de negociació. Buscar acords satisfactoris per a les parts i apropar posicions davant situacions de conflicte en les relacions interpersonals és clau en el context laboral. En aquesta activitat descobriràs com posar en valor les teves habilitats negociadores i millorar el teu perfil negociador.

 
Properes edicions

EC278 - Descobreix l'orientació a l'assoliment i aconsegueix els teus objectius

Monosessió | Conducció: Nau Desenvolupament Professional

Tens clar què vols, i no sempre ho aconsegueixes? Et cal formular millor els objectius, aplicar estratègies o prioritzar accions? Amb aquesta activitat tindràs un primer contacte amb la competència d'orientació a l'assoliment, que és la que permet aconseguir fer correctament la tasca que et proposis.    

 
Properes edicions

EC232 - Creativitat: com potenciar el costat dret del cervell per a la consecució d'objectius

Monosessió | Conducció: UTE Bcn Lab

Moltes persones es consideren poc creatives. De fet, tots ho som en major o menor mesura, però ho desconeixem. En aquesta sessió descobrirem un decàleg com a punt de partida per saber com fixar els nostres objectius, així com un recull de 3 eines clau que ens ajudaran a estimular i potenciar la nostra creativitat. Si pots somiar-ho, pots aconseguir-ho!  

 
Properes edicions

EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

Multisessió | Conducció: Breaktru Management (Mitch Berman)

Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve results.

 
Properes edicions

EC266 - Emocions saludables en temps d'incertesa

Monosessió | Conducció: Niu de projectes (Cristina Pérez&Charo Hesse)

En moments d'incertesa laboral, les emocions vinculades a la necessitat bàsica de supervivència i seguretat poden emergir de manera més abrupta i reactiva. Per fer front amb més calma als nous reptes professionals, caldrà fer una mirada atenta per identificar els desencadenants (interns - externs) implicats en el nostre sentir i desenvolupar més recursos.  

 
Properes edicions
Veure més activitats

EC321 - Aula Virtual - Organitza't en un entorn nou i multitasca (Nou)

Monosessió | Conducció: Be Up Flow

En un entorn multitasca, amb diferents canals de comunicació i infinitat d'eines analògiques i digitals és difícil centrar-se. Desenvolupa les competències per poder fer simple allò complex, en directe, a través d'aquest taller! Guanyaràs en autoorganització, amb tècniques de treball i eines digitals per ser més eficient en el teu dia a dia.

Inscriu-te

EC288 - Aula virtual - Competències per treballar en marcs àgils

Monosessió | Conducció: Inginium

Tenir la capacitat de ser àgil, adaptar-se i treballar en equips d'alt rendiment en format híbrid és essencial per mantenir la competitivitat en un futur incert i volàtil. En aquesta sessió abordarem, en directe, els aspectes que permeten fer més àgil a un equip digital, aconseguint una ràpida resposta al canvi i al risc.  

Inscriu-te

EC319 - Aula Virtual - La proactivitat com a clau en la influència i el lideratge (Nou)

Monosessió | Conducció: DISI TALENT BCN S.L.

Identifica el teu poder d'influència, actuant de forma proactiva, com a clau de les competències del/la líder. Quan identifiquis el que sí que pots fer, desenvoluparàs la capacitat de passar a l'acció. Vols liderar o auto-liderar-te de forma proactiva?

Inscriu-te

EC255 - Aula Virtual - Converteix els problemes en oportunitats a través de la iniciativa

Monosessió | Conducció: Judith Viñas

La situació viscuda els darrers mesos ens ha portat a situacions no previstes o desitjades. Amb aquesta activitat veuràs com, desenvolupant una actitud proactiva des de la iniciativa, pots trobar resposta a aquestes situacions. Avaluant accions amb responsabilitat i sentit crític.  

Inscriu-te

EC263 - Aula Virtual - La teva xarxa què té, contactes o connexions?

Monosessió | Conducció: Rosaura Alastruey

Actualment fer contactes és més fàcil, en part potenciat per les fantàstiques eines digitals que tenim. Però t'has parat un moment a pensar i analitzar si és adequada? Què tens, contactes o connexions? Apunta't a aquesta activitat on podràs comprovar-ho (en directe) amb un interessant exercici.  

Inscriu-te

EC316 - Aula Virtual - Comunicació i PNL (Nou)

Monosessió | Conducció: UTE MAKE THINGS HAPPEN

La Programació Neuro Lingüística ens aporta moltes eines per entendre com ens comuniquem amb les altres persones i amb nosaltres mateixos/es. En aquest taller descobrirem com captem la realitat i entenem allò que va passant.

Inscriu-te

EC267 - Aula Virtual - La clau mestra per tractar amb públic

Monosessió | Conducció: Grup Montaner Associados

Si treballes o vols treballar amb públic, no importa en quina forma, necessites una brúixola que t'orienti en com relacionar-te amb cada tipus de persona. En aquest seminari aprendràs a fer servir una tècnica molt pràctica sobre la base de les 4 orientacions bàsiques que tenim les persones. Així sabràs, en menys de 3 minuts, com tractar cada persona perquè aquesta relació sigui fluida i satisfactòria per a totes les parts.  

Inscriu-te

EC279 - Aula Virtual - Introdueix-te en el networking i potencia la teva vida professional

Monosessió | Conducció: Rosaura Alastruey

En aquests moments, i més que mai, el networking és una competència bàsica per potenciar la carrera professional. Però saps realment què és i què no és? Coneixes les seves premisses i com començar a treballar de manera estratègica? Apunta't a aquesta activitat i coneix, en directe, com el networking et pot ajudar.  

Inscriu-te

EC280 - Aula Virtual - Comunicació virtual efectiva

Monosessió | Conducció: Jovihol 56

El teletreball i les reunions virtuals van arribar inesperadament, i s'han establert com a una nova forma de comunicar-nos i relacionar-nos amb la nostra clientela, companys/es o equips de treball. És per això que es fa important utilitzar a favor nostre tots els codis d'imatge i els factors que intervenen en una videoconferència per a mantenir i refermar la nostra credibilitat i professionalitat.

Inscriu-te

EC283 - Aula Virtual - Innova 3DX: com fomentar l'actitud innovadora - Persones, projecte i motivació

Monosessió | Conducció: UTE Bcn Lab

Tothom, necessita incorporar a la pràctica una actitud innovadora per tal de fer front a aquest context tant volàtil i incert i poder sortir endavant. Independentment de la nostra posició, situació o activitat, fomentar el comportament innovador en les dimensions persones-projecte-motivació esdevé clau. Mirem més enllà de la supervivència i encarem el futur amb il·lusió.   

Inscriu-te

EC278 - Aula Virtual - Descobreix l'orientació a l'assoliment i aconsegueix els teus objectius

Monosessió | Conducció: Nau Desenvolupament Professional

Tens clar què vols, i no sempre ho aconsegueixes? Et cal formular millor els objectius, aplicar estratègies o prioritzar accions? Amb aquesta activitat tindràs (en directe) un primer contacte amb la competència d'orientació a l'assoliment, que és la que permet aconseguir fer correctament la tasca que et proposis.   

Inscriu-te

EC262 - Aula Virtual - Gestió del canvi amb resiliència (x2)

Multisessió | Conducció: Arnau Gasull Fernandez

El nou paradigma laboral i social ens fa viure els canvis, reptes i contratemps amb dificultats, i generant-nos por, inseguretat i estrès. El cultiu de la resiliència ens ajuda a enfortir la nostra capacitat de flexibilitat i gestió del canvi, i a resistir millor Els diferents obstacles amb què ens trobem. Descobreix-ho en directe!

Inscriu-te

EC295 - Aula Virtual - Augmenta el teu arsenal persuasiu

Monosessió | Conducció: Oscar Fernandez Orellana

En aquest taller aprendràs un conjunt de recursos i tècniques amb què aconseguir ser més convincent i persuasiu/va. Aprèn com convèncer, com connectar amb altres persones, com plantejar idees i objeccions sense generar rebuig o com fer que les teves propostes sonin sòlides i tot, d'una manera pràctica i aplicable de forma immediata.

 
Properes edicions

EC277 - Aula Virtual - Regulació emocional en la societat líquida

Monosessió | Conducció: Niu de projectes (Cristina Pérez&Charo Hesse)

L'entorn professional sovint ens confronta amb una allau d'emocions i sentiments de difícil autocontrol, que si no les sabem gestionar, ens podem abocar a patir el maleït estrès. Aquest aprenentatge és clau per ser més conscients dels factors que incideixen en el nostre estat d'ànim i afrontar amb maduresa els reptes de la vida professional. Aborda'l, en directe, amb aquest seminari!   

 
Properes edicions

EC289 - Aula Virtual - Geometria variable de l'autoconfiança

Monosessió | Conducció: Niu de projectes (Cristina Pérez&Charo Hesse)

L'entorn professional sovint ens confronta amb les nostres pors i inseguretats. L'autoconfiança constitueix el principal aliment de la nostra psique. Sense confiança ens sentim mancats de valor i empenta per actuar; amb la seva energia, ens inunda una onada de benestar i força que ens fa enlluernar. Treballa-ho, en directe, amb aquesta activitat!  

 
Properes edicions

EC276 - Aula Virtual - La recepta per construir un equip eficaç

Monosessió | Conducció: Talentágora

Vols saber quins són els ingredients essencials per construir un equip eficaç? I conèixer les 5 "C"? Has observat mai a l'equip des d'un enfocament 3D? Aprèn això (en directe) i també com una actitud proactiva compartida, manté a l'equip dins del cercle de la influència. T'oferirem la recepta per inspirar, créixer i generar un clima de confiança i complicitat entre les persones integrants de l'equip.

 
Properes edicions

EC317 - Aula Virtual - El nou lideratge (Nou)

Monosessió | Conducció: DISI TALENT BCN S.L.

Analitza l'entorn actual i els reptes als quals t'enfrontes a l'hora de voler liderar, així com les noves funcions del lideratge en les organitzacions i en la societat. Saps què necessites per liderar, sigui a tu mateix/a, al teu equip o a persones amb les quals has de treballar de forma híbrida?

 
Properes edicions

EC269 - Aula Virtual - Empatia: la clau per entendre altres persones

Monosessió | Conducció: Talentágora

Es parla molt de l'empatia, però què és realment? És una competència innata? Una actitud? L'empatia és un puntal de les relacions humanes i fonamental per moure'ns amb èxit tant en l'àmbit personal com professional. Les persones empàtiques tenen més probabilitats de ser felices, es comuniquen millor i saben establir relacions de qualitat. Descobreix-ho en directe en aquesta activitat.  

 
Properes edicions

EC268 - Aula Virtual - Tu també pots negociar les teves condicions laborals, si saps com

Monosessió | Conducció: Grup Montaner Associados

Les negociacions laborals sovint provoquen inseguretat i estrès. A través d'aquesta activitat en directe coneixeràs les principals situacions que pots viure i t'aportarem consells pràctics per resoldre'ls de forma efectiva, a partir dels teus propis exemples. Només cal que facis clic a l'enllaç i triïs el tema que vols tractar a la sessió.  

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE