Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Lideratge

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC107 - Autolideratge exprés!

Monosessió presencial | Conductor: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Aquesta sessió pràctica t'ajudarà a afrontar un repte professional, a través de dinàmiques que et permetran treballar la superació dels frens personals, trobar la motivació i l'energia necessàries per obtenir aprenentatges i generar el teu pla d'acció.

 
Properes edicions

EC152 - Demanar i donar instruccions cuidant les relacions (x2)

Multisessió presencial | Conductor: Sandra Lafarga

En aquest taller treballarem aquelles habilitats necessàries per a ser capaços/es de dir el que volem i el que no volem (fer peticions, donar ordres i rectificar comportaments erronis) garantint, alhora, lenfortiment de les relacions professionals i interpersonals a la feina.

 
Properes edicions

EC98 - Com gestionar els reptes professionals: el teu lideratge personal (x3)

Multisessió presencial | Conductor: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Tant si triem els reptes, com si aquests es presenten sols, hem de mantenir una visió clara i generar l'energia i la il·lusió necessàries per afrontar-los. Això és clau per exercir l'Autolideratge o Lideratge Personal. En aquestes 3 sessions es treballaran una selecció de tècniques de coaching que et poden ajudar a superar-los.

 
Properes edicions

EC229 - L'ADN del/la líder del segle XXI

Monosessió presencial | Conductor: B&L Training People

En aquest seminari identificarem els nous reptes que el lideratge afronta, entenent-lo com una competència viva, al servei de les necessitats dels nous paradigmes i, per tant, en constant evo-lució. Endinsa't en les noves corrents, estils i aspectes clau d'un lideratge exitós i identifica el teu ADN de líder.

 
Properes edicions

EC105- La importància del feedback com a eina de treball

Monosessió presencial | Conductor: Fem Coaching (Laura Ubalde)

Saps que la manca de reconeixement efectiu és una de les principals causes de desmotivació? Aprèn a diferenciar entre crítica i oportunitat de millora, i a donar i rebre feedback. Desenvolupa i practica una nova forma de comunicació, essencial per facilitar l'aprenentatge continu, tant de la persona com l'equip, augmentant la motivació i el rendiment.

 
Properes edicions

EC230 - Desenvolupa els punts cardinals del teu lideratge (x2)

Multisessió presencial | Conductor: B&L Training People

Ancorarem l'aprenentatge de les 4 estratègies i 8 habilitats clau d'un/a líder capaç d'afrontar els nous reptes. Compartirem un viatge en que el punt de partida serà el nostre propi lideratge i el destí final el lideratge compartit i la seva creació de valor com a motor de transformació social. I posarem especial èmfasis en el desenvolupament dels punts claus de la competència.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE