Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Lideratge

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

EC229 - Aula Virtual - L'ADN del/la líder del segle XXI

Monosessió presencial | Conducció: B&L Training People

Descobreix com poder ser líder en els temps que estem vivint: amb aquesta activitat podràs analitzar (en directe) l'entorn actual i els reptes als que t'enfrontes a l'hora de liderar, la funció del lideratge a les organitzacions i a la societat i què necessites per liderar, sigui a tu mateix/a o al teu equip.

Inscriu-te

EC229 - L'ADN del/de la líder del segle XXI

Monosessió presencial | Conducció: B&L Training People

En aquest seminari identificarem els nous reptes que el lideratge afronta, entenent-lo com una competència viva, al servei de les necessitats dels nous paradigmes i, per tant, en constant evo-lució. Endinsa't en les noves corrents, estils i aspectes clau d'un lideratge exitós i identifica el teu ADN de líder.

Inscriu-te

EC152 - Demanar i donar instruccions cuidant les relacions (x2)

Multisessió presencial | Conducció: Sandra Lafarga

En aquest taller treballarem aquelles habilitats necessàries per ser capaços/es de dir el que volem i el que no volem (fer peticions, donar ordres i rectificar comportaments erronis), garantint, alhora, l¿enfortiment de les relacions professionals i interpersonals a la feina.

Inscriu-te

EC230 - Desenvolupa els punts cardinals del teu lideratge (x2)

Multisessió presencial | Conducció: B&L Training People

Ancorarem l'aprenentatge de les 4 estratègies i 8 habilitats clau d'un/a líder capaç d'afrontar els nous reptes. Compartirem un viatge en que el punt de partida serà el nostre propi lideratge i el destí final el lideratge compartit i la seva creació de valor com a motor de transformació social. I posarem especial èmfasis en el desenvolupament dels punts claus de la competència.

Inscriu-te

EC107 - Autolideratge exprés!

Monosessió presencial | Conducció: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Aquesta sessió pràctica t¿ajudarà a afrontar un repte professional, a través de dinàmiques que et permetran treballar la superació dels frens personals, i trobar la motivació i l'energia necessàries per obtenir aprenentatges i generar el teu pla d¿acció.

Inscriu-te

EC105 - La importància del feedback com a eina de treball

Monosessió presencial | Conducció: Fem Coaching (Laura Ubalde)

Saps que la manca de reconeixement efectiu és una de les principals causes de desmotivació? Aprèn a diferenciar entre crítica i oportunitat de millora, i a donar i rebre feedback. Desenvolupa i practica una nova forma de comunicació, essencial per facilitar l'aprenentatge continu, tant de la persona com l'equip, augmentant la motivació i el rendiment.

Inscriu-te

EC242 - Vols posar a prova el teu lideratge? Aquest és el teu repte!

Monosessió presencial | Conducció: B&L Training People

Posa a prova els teus coneixements adquirits en les sessions de cada competència, a través d'aquestes activitats d'entrenament basades en el mètode "aprendre fent", en que hauràs de fer front a un repte! En aquesta sessió crearem situacions que reprodueixen alguns dels reptes més comuns que hauràs d'afrontar com a líder. Segueix aprenent des de l'experiència.

 
Properes edicions

EC98 - Com gestionar els reptes professionals: el teu lideratge personal (x3)

Multisessió presencial | Conducció: VERSOR Consulting (Jorge Cuervo)

Tant si triem els reptes com si no ho fem, hem de tenir una visió clara, i generar l¿energia i la il·lusió necessàries per afrontar-los. Això és clau per exercir l¿autolideratge o lideratge personal. Treballarem tècniques de coaching que et poden ajudar a superar-los.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE