Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Mercat de treball

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

MT33 - Com buscar feina al sector del benestar i la imatge personal

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

Creus que la presencia i la actitud són importants? T'interessa el món de l'estètica i la perruqueria? Si és així el taller d'oportunitats laborals al sector del benestar i la imatge personal t'interessa, coneixerem els perfils professionals del sector, la formació més adequada per accedir-hi, les condicions que ofereix el mercat i les oportunitats de trobar-hi feina.

 
Properes edicions

MTC207 - Job crafting: com dissenyar el teu proper lloc de treball (Nou)

Monosessió presencial | Conductor: Ivo Güell

La configuració del teu futur lloc de treball és molt important tant per l'employee experience com pel desenvolupament personal en el marc professional i en el del propi pla de carrera. A través del taller aprendrem a dissenyar la propera feina per aconseguir impulsar els nostres valors i reptes en ella. Vens a dissenyar la teva propera feina?

Inscriu-te

MTT32 - Com buscar feina al sector de l'hostaleria i la restauració

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'interessen les activitats de lleure i l'atenció al client? Tens habilitats comunicatives o relacionals? Si és així, l'Hostaleria i la Restauració és el sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina.

 
Properes edicions

MTC178 - Tens més de 50 anys i busques feina? Traça un pla!

Monosessió presencial | Conductor: Laura Rosillo

Vols iniciar un nou cicle professional? Vols saber quin és el teu talent? Quins nous aprenentatges has de fer per actualitzar el teu ofici o professió? Transforma el teu talent en un nou projecte laboral. Dona a conèixer-te i contacta amb empreses i persones interessades en la teva oferta? Amb aquest taller et convertirem en part de l'economia de plata!

Inscriu-te

MT10 - Com buscar feina al sector Smart cities i social smart cities

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'interessen les ciutats intel·ligents? Vols una ciutat més inclusiva que tingui en compte els col·lectius més necessitats? Si és així, el sector de les Smart cities i social smart cities són una oportunitat laboral a tenir en compte. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina.

 
Properes edicions

MT12 - Com buscar feina al sector del nou comerç a Barcelona

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'agrada el tracte proper amb la gent? Creus que el nou comerç a Barcelona pot esdevenir una oportunitat laboral? Tens capacitat per aconsellar i convèncer? Si és així, el comerç és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més es valoren i els millors canals per buscar feina.

 
Properes edicions

MTT26 - Coneix el perfil professional de consultor/a

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'agrada l'àmbit de l'assessorament personalitzat, la gestió de projectes i el tracte amb el client? Si és així, vine i descobreix quines són les competències necessàries per treballar en l'àmbit de la consultoria, quins són els perfils més demandats i els principals canals de cerca de feina.

 
Properes edicions

MTT29 - El procés de selecció en el sector del Turisme i hostaleria

Monosessió presencial | Conductor: Psicotec

Si el teu objectiu és trobar una feina en el sector del turisme i hostaleria i no saps per on començar, vine a aquest taller per millorar la forma de divulgar la teva candidatura i impactar positivament davant les persones seleccionadores.

 
Properes edicions

MT13 -Com buscar feina al sector transport i logística

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'interessa l'àmbit del transport i la logística? Ets una persona interessada en l'eficiència i organització dels processos de gestió de materials? Si és així, el transport i la logística és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

 
Properes edicions

MTC174 - La infografia: impacta en la presentació de candidatures i projectes

Monosessió presencial | Conductor: Ignasi Alcalde

Avui dia no podem mirar una revista, diari o pàgina web sense trobar una infografia. Si vols representar la informació de forma icònica i textual per a que les altres persones puguin comprendre-la fàcilment vine a aquesta activitat. T'ajudarà a utilitzar la narrativa visual en aspectes importants per la teva carrera professional com preparar un CV, una reunió o un projecte.

 
Properes edicions

MTT28 - Tendències del mercat de treball i els sectors amb més oportunitats (Horta-Guinardó)

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

Si vols saber els sectors on hi ha més oportunitats d¿aconseguir feina a la ciutat i al teu districte i què és el que es valora en el mercat de treball actual, apunta't a aquest taller.

 
Properes edicions

MTC208 - Espai Networking Economia Verda (Nou)

Monosessió presencial | Conductor: Baldi Figueras

En aquest esdeveniment es posarà la mirada en el futur per veure l'impacte de l'Economia Verda en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més a més, podràs participar en un espai de networking que et permetrà generar nous contactes i oportunitats professionals amb empreses i professionals d'aquest àmbit. La jornada està organitzada en el marc de l'Smart City Expo World Congress.

 
Properes edicions

MTT34 - Com buscar feina al sector de l'Economia Verda Circular (Nou)

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'agrada l'economia respectuosa amb el medi ambient? Tens creativitat, capacitat per portar a terme projectes i organitzar-los? Si és així, l'Economia Verda i Circular és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

 
Properes edicions

MTT33 - Coneix el perfil professional de la persona experta en inclusió social i laboral

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'agrada el tracte amb les persones? T'interessen els temes socials? Ets de les persones que no es conformen i sempre aposten per anar una mica més enllà? Si és així, vine i descobreix quines són les competències necessàries per treballar com a expert o experta en inclusió social i laboral, i com accedir a les oportunitats laborals que genera el mercat per aquest perfil.

 
Properes edicions

MTT30 - Com buscar feina al sector de construcció sostenible

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'agrada l'àmbit de la construcció? Ets una persona preocupada pel medi ambient i la sostenibilitat dels recursos? En el sector de la construcció sostenible pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

 
Properes edicions

MT02 - Treballar a Europa

Monosessió presencial | Conductor: Psicotec

Et planteges treballar a Europa i necessites informació per tal d'identificar quines eines necessites per començar un procés de recerca de feina qualificada? T'ajudarem a descobrir els sectors amb més demanda, els principals canals de recerca i les gestions que hauràs de dur a terme per marxar a l'estranger i així començar o continuar la teva experiència laboral.

 
Properes edicions

MTC209 - Gig economy: plataformes digitals pel treball del futur... i del present? (Nou)

Monosessió presencial | Conductor: Rosaura Alastruey

El model de treballar només per a una empresa està canviant i les noves plataformes digitals ho estan potenciat. Es parla de flexibilitat, un mercat més global, però també la creació de nous serveis per què el i la professional estigui més protegit. Vols conèixer més a fons aquest nou món de la gig economy?

 
Properes edicions

MT18 - Com buscar feina al sector Sociosanitari

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

Tens vocació per la cura de persones? Tens empatia i habilitats socials? Si és així, en el sector sociosanitari pots trobar feina. Descobreix els perfils més demandats, les competències més valorades per les empreses i els millors canals per trobar feina.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Novembre de 2019 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
 
 
1
2
3
9
10
11
15
16
17
18
23
24
26
29
30
 

Selecciona les activitats de l'àmbit que t'interessa


Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE