Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Mercat de treball

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

MTT20 - Coneix el perfil professional de tècnic/a d'e-commerce

Monosessió presencial | Conductor: Marina Sala

En aquesta activitat es presenta el perfil professional de Tècnic dE-commerce (comerç electrònic), amb lobjectiu de saber en què consisteix, quines són les tasques principals que comporta, què cal saber per poder treballar com a tècnic de-commerce, i quines són les sortides laborals que es poden trobar.

 
Properes edicions

MT14 - Com buscar feina al sector del Màrqueting digital

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'interessa saber com es presenta un producte, una empresa o una institució? Tens capacitat creativa i persuasiva? T'agradaria integrar tot això a l'àmbit digital? Si és així, el màrqueting digital es el sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina.

 
Properes edicions

MTT31 - Com buscar feina al sector de les Indústries Culturals

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'agrada el món de la cultura? Tens capacitats creatives i crítiques? Si és així, les Industries Culturals son un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

 
Properes edicions

MTT25 - Posa't al dia de les nòmines i contractes de treball

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

Coneixes els aspectes legals que afecten una relació laboral? Saps tot el que has de saber sobre les diferents modalitats de contractes de treball? Entens la teva nòmina? Amb aquesta activitat obtindràs la informació necessària per tal de conèixer i entendre millor com es regula el món laboral.

 
Properes edicions

MTC210 - Espai Networking Indústries Creatives: intel·ligència artificial (Nou)

Monosessió presencial | Conductor: Baldi Figueras

En aquest esdeveniment es posarà la mirada en el futur per veure l'impacte de les Indústries Creatives en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més a més, podràs participar en un espai de networking que et permetrà generar nous contactes i oportunitats professionals amb empreses i professionals d'aquest àmbit. La jornada està organitzada amb la col·laboració del Sónar+D.

 
Properes edicions

MTC163 - He aconseguit feina amb el networking!

Monosessió presencial | Conductor: ROSAURA ALASTRUEY

Fa temps que es parla de la importància del networking, els contactes i les xarxes com a gran valor afegit a la nostra recerca de feina. Però, realment funciona? Nosaltres sempre t¿ho expliquem, però és millor que persones que ja ho han aconseguit durant aquest 2019 ho facin en primera persona. Vine, pregunta tot el que vulguis i sobretot, deixa per escrit el teu desig laboral... potser seràs tu el/la protagonista de la propera edició.

 
Properes edicions

MT16 -Com buscar feina al sector dels Serveis Socials i Tercer Sector

Monosessió presencial | Conductor: Daleph

T'interessen els serveis a les persones i a la societat? Tens empatia i vocació d'ajuda als altres? Si és així, els Serveis Socials i el Tercer Sector són una oportunitat per trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Desembre de 2019 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
 
 
 
 
1
3
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Selecciona les activitats de l'àmbit que t'interessa


Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE