Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Mercat de treball

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

MTC246 - Aula Virtual - Espai Networking: sector Economia Verda (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

En aquest esdeveniment es posarà la mirada en el futur per veure l'impacte de l'Economia Verda en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més a més, podràs participar en un espai de networking que et permetrà generar nous contactes i oportunitats professionals amb empreses i professionals d'aquest àmbit.

Inscriu-te

MTT37 - Aula Virtual - Com buscar feina als serveis de neteja i vigilància

Monosessió presencial | Conducció: Daleph

T'interessa treballar en la neteja i/o en la seguretat? Tens disponibilitat per treballar en diferents horaris i torns? Si és així, als serveis de neteja i vigilància hi pots trobar feina. Descobreix les competències més valorades per les empreses i els millors canals per trobar feina.

Inscriu-te

MT18 - Aula Virtual - Com buscar feina al sector Sociosanitari

Monosessió presencial | Conducció: DALEPH

Tens vocació per la cura de persones? Tens empatia i intel·ligència emocional? Si és així, en el sector sociosanitari pots trobar feina. Descobreix els perfils més demandats, les competències més valorades per les empreses i els millors canals per trobar feina

Inscriu-te

MTC243- Aula Virtual - Cicle professionals emergents: sector Economia Verda (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Segons l'estudi del Cognizant Center(*), el sector de l'economia verda és un dels que ha crescut més en aquests darrers mesos i amb posicions emergents: especialistes en màrqueting verd, directors/es de sostenibilitat, etc. En aquesta sessió podràs comentar-ho en directe amb una empresa que recluta en aquest sector. T'esperem! (*) Cognizant Jobs of the Future Index: First Annual Review (2020)

Inscriu-te

MT13 - Aula Virtual - Com buscar feina al sector del Transport i logística

Monosessió presencial | Conducció: DALEPH

T'interessa el transport i la logística? Tens curiositat per l'organització, la planificació i l'eficiència? Si és així, el transport i la logística són un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandants, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

 
Properes edicions

MTC163 - Aula Virtual - He aconseguit feina amb el networking! (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Fa temps que es parla de la importància del networking, els contactes i les xarxes com a gran valor afegit a la nostra recerca de feina. Però realment funciona? Nosaltres sempre t'ho expliquem, però és millor que persones que ja ho han aconseguit durant aquest 2020 t'ho expliquin en primera persona. Vine, pregunta'ls tot el que vulguis i sobretot, deixa per escrit el teu desig laboral... potser tu seràs protagonista de la propera edició!

Inscriu-te

MTC245 - Aula Virtual - Cicle professionals emergents: sector Salut (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Segons el Foro Económico Mundial(*), el sector de la salut, registrarà un creixement del 37% en els propers anys. I a més, tot preveu que el sector sanitari s'ampliï amb professions emergents: transcriptors/es mèdics, assistents de cures personals, etc. En aquesta activitat podràs comentar-ho en directe amb una empresa que recluta en aquest sector i preguntar-li tots els teus dubtes. (*) Jobs of Tomorrow: Mapping Opportunity in the New Econtomy (2020)

Inscriu-te

MT16 - Aula Virtual - Com buscar feina al sector dels Serveis socials i Tercer sector

Monosessió presencial | Conducció: Daleph

T'interessa els serveis a les persones i a la societat? Tens empatia i vocació d'ajuda als altres? Si és així, els Serveis socials i el Tercer sector són una oportunitat per trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina.

 
Properes edicions

MTT28 - Aula Virtual - Tendències del mercat de treball i sectors amb més oportunitats

Monosessió presencial | Conducció: Daleph

Si vols saber els sectors on hi ha més oportunitats d'aconseguir feina i què és el que es valora en el mercat de treball actual, apunta't a aquest taller.

 
Properes edicions
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Desembre de 2020 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
1
2
4
5
6
7
8
11
12
13
14
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Selecciona les activitats de l'àmbit que t'interessa


Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE