Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Tendències del mercat de treball

Consulta les activitats d'aquest bloc i inscriu-te a la que t'interessa.
Clica a Inscriu-te i a Properes edicions per realitzar la inscripció. Utilitza el calendari lateral per canviar de mes i consultar les dates.

MTC226 - Aula Virtual - Cicle de reclutadors/es: sector eHealth (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

El sector sanitari està vivint una veritable (r)evolució basada en una atenció més personalitzada i una major digitalització. I això està fent que el sector eHealth, tot i que encara és jove, s'estigui posicionant i es comencin a buscar nous professionals de diferents àmbits. Vols comentar-ho en directe amb una persona que recluta específicament en aquest sector i plantejar-li tots els teus dubtes? T'esperem en aquest cicle d'estiu!

Inscriu-te

MTC227 - Aula Virtual - Cicle de reclutadors/es: els serveis auxiliars a les empreses (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Les noves necessitats de les empreses amb el retorn dels seus treballadors/es: més mesures de neteja i seguretat, adaptació d'espais, etc. generaran un clar increment de noves posicions laborals. Vols comentar-ho en directe amb una persona que recluta específicament en aquest sector i plantejar-li tots els teus dubtes? T'esperem en aquest cicle d'estiu!

Inscriu-te

MTC228 - Aula Virtual - Cicle de reclutadors/es: sector Logística (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Les dades indiquen que el sector de la logística està en ple creixement. El canvi d'hàbits que hem adquirit, l'increment de l'e-commerce i altres aspectes estan fent que el sector necessiti més posicions. Vols comentar-ho en directe amb una persona que recluta específicament en aquest sector i plantejar-li tots els teus dubtes? T'esperem en aquest cicle d'estiu!

Inscriu-te

MTT37 - Aula Virtual- Com buscar feina als serveis de neteja i vigilància (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Daleph

T'interessa treballar en la neteja i/o en la seguretat? Tens disponibilitat per treballar en diferents horaris i torns? Si és així, als serveis de neteja i vigilància hi pots trobar feina. Descobreix les competències més valorades per les empreses i els millors canals per trobar feina.

Inscriu-te

MTT38 - Aula Virtual- Coneix el perfil professional de gerontòleg/a (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Daleph

T'agrada tenir cura d'altres persones? T'interessen les tasques relacionades amb l'àmbit sociosanitari? Si és així, vine i descobreix les competències per treballar com a gerontòleg/a i les oportunitats laborals d'aquest perfil.

Inscriu-te

MTC229 - Aula virtual - Les entrevistes virtuals han arribat per quedar-se: vine a conèixer-les! (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Les entrevistes virtuals han augmentat durant aquests mesos de confinament més d'un 62% com a única forma de selecció. Tot apunta a que han arribat per quedar-se com a eina més que complementària. Coneixes totes les modalitats? Vols rebre consells de com afrontar-les millor per part d'empreses que ja les estan aplicant? T'hi esperem!

Inscriu-te

MTC230 - Aula Virtual - El currículum cec: sí o no? (Nou)

Monosessió presencial | Conducció: Rosaura Alastruey

Fa temps que es parla del currículum cec o anònim com a mesura per evitar les discriminacions en els processos de selecció (per gènere, edat, ètnia, etc.). Connecta't a aquesta taula rodona virtual per debatre amb empreses aquesta eina: solució als biaixos o retard de la decisió?

Inscriu-te
Veure més activitats
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Calendari d'Activitats

Anterior Juliol de 2020 Següent

dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
1
2
3
4
5
6
11
12
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Selecciona les activitats de l'àmbit que t'interessa


Barcelona Treball: Assessorament Porta22Barcelona Treball als districtes

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE