Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

MT18 - Aula Virtual - Com buscar feina al sector sociosanitari

Monosessió | Conducció: Daleph | Durada: 02:00 Hores

Descripció

Tens vocació per a la cura de persones? Tens empatia i intel·ligència emocional? Si és així, al sector sociosanitari pots trobar feina. Descobreix els perfils més sol·licitats, les competències més valorades per les empreses i els millors canals per trobar feina.

Continguts

Durada: 2 hores

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

1. Donar a conèixer les oportunitats laborals que actualment ofereix el sector a la ciutat de Barcelona, fent especial incidència en els canals de cerca de feina.

2. Conèixer les borses de treball creades per donar resposta a l'emergència social i sanitària pel COVID-19.

3. Identificar els perfils professionals més sol·licitats i els requeriments formatius i competencials per poder accedir a les ofertes de feina.

Perfil d'entrada

Persones en procés de recerca i/o millora professional.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dimarts 19 de Juliol de 2022 Horari: 10:00 - 12:00h. Idioma: Català

Places disponibles: 18.

Inscriu-te
Barcelona Treball: Assessorament Porta22Plataforma Empresa Ocupació
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE