Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

RF124 - Aula virtual - ChatGPT i altres eines d'IA: els nous aliats en el teu procés de recerca de feina

Monosessió | Conducció: UTE Pedro Rojas i Ariadna Vigueras | Durada: 02:00 Hores

Descripció

ChatGPT i altres eines d'IA estan revolucionant la recerca de feina. En aquesta activitat coneixeràs els passos per optimitzar i accelerar la cerca d'oportunitats professionals i dissenyar una estratègia que et permeti ser la persona escollida en un procés de selecció.

Continguts

Durada: 2 hores

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?
  • Entendre com ChatGPT i altres eines d'IA et poden ajudar en un procés de recerca de feina utilitzant-les de manera efectiva.
  • Adquirir els coneixements necessaris per crear prompts adequats i potenciar el teu perfil professional amb ChatGPT i altres eines d'IA.
  • Assolir competències per millorar i optimitzar el procés de candidatura a qualsevol canal de recerca de feina, gràcies a les eines d'IA.
  • Conèixer el funcionament de ChatGPT i altres eines d'IA com Kickresume, Resumeworded, Bard; com poden facilitar la cerca d'oportunitats professionals i facilitar l'ús d'altres canals de recerca de feina.

Perfil d'entrada

Persones amb competències digitals que els permetin utilitzar amb fluïdesa ChatGPT, navegar per internet i utilitzar altres eines d'IA.

Informació addicional

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Calendari previst

Aula virtual: Dijous 23 de Maig de 2024 Horari: 16:00 - 18:00h. Idioma: Català

Sense places.

Aula virtual: Dilluns 17 de Juny de 2024 Horari: 15:00 - 17:00h. Idioma: Català

Obertura de la inscripció 02/06/2024 a les 08:30h.

Barcelona Treball: Assessorament Porta22

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE