Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

Home

Job Market

Check the activities this block and sign up for the one you are interested in.
Click Sign Up and Upcoming editions to register. Use Side calendar to change month and check the dates.

MT18 - Aula Virtual - Com buscar feina al sector Sociosanitari

Monosessió presencial | Teacher: Daleph

Tens vocació per a la cura de persones? Tens empatia i intel·ligència emocional? Si és així, en el sector Sociosanitari pots trobar feina. Descobreix els perfils més sol·licitats, les competències més valorades per les empreses i els millors canals per trobar feina.

 
Next editions

MT13 - Aula Virtual - Com buscar feina al sector del Transport i logística

Monosessió presencial | Teacher: Daleph

T'interessa el transport i la logística? Tens curiositat per l'organització, la planificació i l'eficiència? Si és així, el Transport i la logística són un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més sol·licitats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

Sign up

MTT28 - Aula Virtual - Tendències del mercat de treball i sectors amb més oportunitats

Monosessió presencial | Teacher: Daleph

Si vols saber els sectors on hi ha més oportunitats d'aconseguir feina i què és el que es valora en el mercat de treball actual, apunta't a aquest taller.

 
Next editions

MTC248 - Aula Virtual - Vols treballar en una empresa familiar? Et donem les claus! (Nou)

Monosessió presencial | Teacher: Rosaura Alastruey

A Catalunya, el 63% de les empreses familiars confien mantenir els nivells d'ocupació i fins i tot, un 10% preveu augmentar la contractació, segons l'enquesta realitzada en el XXIII Congrés Anual d'Empreses Familiars (*). Per tant, aquestes empreses poden ser una interessant via en la teva recerca de feina. Connecta't i t'explicarem les estratègies per a treballar-hi. (*) https://www.eleconomista.es/economia/noticias/10849365/10/20/Tres-de-cada-cuatro-empresas-familiares-mantendran-el-empleo-o-lo-aumentaran-el-proximo-ano-.html

Sign up

MTT27 - Aula Virtual- Com buscar feina al sector de l'E-commerce

Monosessió presencial | Teacher: Daleph

T'agrada l'àmbit digital i les noves tecnologies? Voldries integrar aspectes a l'àmbit del comerç? Si és així, l'e-commerce és un sector en el que pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més demandats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per buscar feina.

Sign up

MTT35 - Aula Virtual - Coneix el perfil professional de Project manager

Monosessió presencial | Teacher: Daleph

T'interessa l'activitat professional vinculada a la gestió o direcció de projectes? Et motiva la possibilitat gestionar o dirigir un equip de professionals? Si és així, vine i descobreix les competències professionals i les condicions per treballar com a Project manager.

Sign up

MTC219 - Aula Virtual - Espai Networking sector Audiovisual

Monosessió presencial | Teacher: Rosaura Alastruey

El sector Audiovisual esdevé un autèntic motor econòmic a la ciutat de Barcelona. En aquest esdeveniment es proposa posar la mirada en el futur per veure l'impacte del sector en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més, s'oferirà un espai de networking que permeti generar nous contactes i oportunitats professionals. La jornada està organitzada amb la col·laboració del Clúster Audiovisual de Catalunya

Sign up

MT16 - Aula Virtual- Com buscar feina al sector dels Serveis socials i Tercer sector

Monosessió presencial | Teacher: Daleph

T'interessen els serveis a les persones i a la societat? Tens empatia i vocació d'ajuda a les altres persones? Si és així, els Serveis socials i el Tercer sector són una oportunitat per trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més sol·licitats, les competències que més valoren les empreses i els millors canals per cercar feina.

Sign up
See more activities
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Calendari d'Activitats

Anterior January , 2021 Següent

Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
20
23
24
29
30
31

Select activities from your interest field


Personalised AdviceBarcelona Treball als districtes

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE